Mennyit kell naponta pihenni, feküdni 33 hetesen már egy nap?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 14:50
1/5 anonim válasza:
Ha minden rendben van veletek a vizsgálatoknál és nem keményedsz nagyon, akkor szerintem csak annyit, amennyit a szervezeted megkíván. Ha neked jól esik tenni-venni, mászkálni, tehát nem okoz panaszt akkor tedd azt. Ha néha elfáradsz, aludj egyet! :)
2/5 anonim válasza:
Ez mindenkinél más. Én a 33.héten még dolgoztam.
Most már nem dolgozok, de egész nap jövök-megyek, nem is pihenek, nincs rá szükségem, mert jól vagyok szerencsére.
Üdv, 36 heteske.
3/5 anonim válasza:
szia!én is 33 hetes vagyok.most mondjuk pihenek mert itt ülök a gépnél de egyébként semmit nem pihizek mert semmi bajom ill.van egy 2 éves kislányom aki nem hagyna.napközben mosok főzök takarítok és még sorolhatnám.a lényeg hogy amíg problémamentes vagy addig azt csinálsz és addig amíg bírod!
4/5 anonim válasza:
Szia,
én még 38 hetesen is rohangáltam a városban - na jó, lassan sétáltam, de nem feküdtem sokat. Csak a szülés előtti 1-2 napot aludtam szinte végig.
Szóval változó, amennyit kívánsz, te érzed, hogy mennyit bírsz, csak a pocak ne keményedjen nagyon. Ha görcsölsz, inkább pihenj.
Minden jót!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. nov. 10. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!