Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek sokat kell orvosi...

Akinek sokat kell orvosi utasításra pihenni, feküdni, hogyan vásárol be a pici jövevénynek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én 33 hetes vagyok,és sokat kell feküdnöm nagyon,mert nyitva van a méhszáj. Próbálok keveset trappolni a cuccok után,de kénytelen vagyok,mert ki más csinálná meg...mindig eltervezem hova megyek és éppen mit veszek meg,nagyjából tudom mikor van az hogy na elég volt,le kell feküdnöm,ugyhogy mindent eszerint tervezek be.
2009. jún. 5. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt, de a 36. héttől kimondottan sétára voltam ítélve, így a ruhácskákat akkor vettük meg nagy pocakkal. Szekrényt, jópár dolgot házhozszállítással a netről rendeltem, ill. a páromat küldtem el a neten kiszemelt darabért.
2009. jún. 5. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.Én még csak 27 hetes vagyok, de nekem már a 21. héttől kell feküdnöm, nyitva van a méhszáj, és rövidült a méhnyak.Eleinte szinte csak feküdtem egész nap, de most már néha azért el merek menni ide oda, persz csak egy két órára, nem többre, utána megint fekvés.Eddig még nem romlott a helyzet, majd egy hét múlva megyünk megint dokihoz, és akkor kiderül hogy minden ok e.

Én majd a 36. hét után tervezek bevásárlást, mert akkor már lehet menni, elvileg nem baj ha beindul a szülés.

A kiságy már megvan, csak el kell hozni, a többit meg majd az utosló hónapban, szerintem ráér akkor is.

További jó babavárást.

2009. jún. 5. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!