Megnyugtatnátok kérlek szépen, hogy így nem lehetek még terhes? (részletek. )
Olyan hülyeség az egész, de már pár hete bennem van ez az érzés, hogy mi van, ha terhes vagyok (most még nem lenne aktuális).
A történet:
Volt egy kis "baleset", de utána megjött mindig, háromszor is. Igaz, a 2.-nál egy kicsit kevesebb volt, ezért el is mentem az orvoshoz, (akkor 11-12 hét körül voltam) és ő megvizsgálta ugye a méhemet, hogy mekkora, ott mindent rendben talált, majd a biztonság kedvéért megnézte ultrahanggal is, ahol nem látott semmit, azt mondta nem vagyok terhes, meg van egy megnagyobbodott érő tüszőm is (akkor jártam kb. a ciklus közepén). Szóval akkor meg is nyugodtam, de mostanában azt vettem észre (lehet már csak beképzelem), hogy egy kicsit nagyobb lenne a hasam, de a barátom szerint meg épphogy fogytam...
Tesztet csináltam, 4-5 különböző fajtát és mindegyiket más héten csináltam, de mindig negatív lett. A "10.hét" után már nem is csináltam, mert azt olvastam, hogy akkor éri el a maximumot a HCG.
Amúgy a dokinál voltam még olyan "7. hét" körül is, de akkor csak ilyen szűrés volt, de akkor is megnézett UH-n ,mert mondtam neki, hogy van egy kis félelmem. A vizsgálat után akkor is azt mondta, hogy nincs semmi.
Azért sem hagyott annyira nyugodni a dolog, mert nagyon sűrűn kellett pisilnem az elején (ez már normalizálódott) és ugye ez is lehet tünet, de bacit nem találtak benne... Bár lehet csak a sok izgulás miatt volt, meg hogy nonstop ezen rágódtam...
Nekem is volt mar ilyen aggodalmam, aterzem a helyzetedet. Abbol is eredhet a felelem, hogy nem bizunk a tesztekben, az orvosokban, mert ugye mindenki tevedhet.
Az volt a baj, hogy olvasgatni kezdtel a temarol, hogy a mensi nem biztonyit semmit, stb.
A következö hiba meg az volt, hogy kiirtad ezt a kerdest.
Nem kell felni, ne öröld magad, nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!