Megnyugtatnátok?! 15+3 hetes terhes vagyok és még most is rettegek, hogy elveszíthetem a magzatom. Nem merek pozitívan gondolkodni, hogyan változtassak ezen?
Nekem a hitem segített. Nagyon féltem a vetéléstől, mert már 30 fölött vagyok, nem mai csirke, az 5. héten erősen bevéreztem, és utána is barnáztam még hetekig. Végül úgy döntöttem, hogy hitetlenség azt gondolni, hogy Isten nem tud megfelelően vigyázni a kicsikémre, és ezt nekem kell kipótolnom az aggódásommal, ami mindkettőnkre rosszul hat. Így tudatosan félretettem minden aggodalmat, és elkezdtem bízni abban, hogy megmarad, és nem lesz semmi baj.
Eddig nincs is. :-) 30 hetesek vagyunk.
Nem tudom, ez mennyit segít neked.
Szia! Szerintem valamilyen szinten természetes, hogy félted a picit.. :) De ha eddig minden rendben volt, biztos nem lesz baja! Pihenj sokat :) És bár nem tudom hiszel-e Istenben, néha-néha mondj el egy imát, hogy vigyázzon a picidre, és adjon neked lelki erőt! :))
Én nem vagyok egy tapasztalt anyuka, elég fiatal is vagyok, hogy tanácsot adjak.. Nekem 11. hetes a babám, de mindenki ellenzi, és abortuszt akarnak, bele mentem.. Minden papírom elvan intézve, és ma lesz a műtét.
Régen nem nagyon imádkoztam meg ilyenek.. De mára.. már minden nap elmondok egy imát, mert nagyon szeretném ezt a babát, csak nagyon nehéz egyedül! :( De érzem, hogy nem lehet baj.. És hiszem, hogy ma megváltozik minden, és másképp állnak majd hozzá! :) Ne hagyd, hogy buta gondolatok járjanak a fejedben! Minden rendben lesz :) Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!