31 hetes terhes vagyok,miota terhes vagyok mindig volt valamennyi folyásom.Tegnap de-löt elég nagy mennyiségü nyálkás kocsonyás anyag maradt a wc-papíron amikor megtöröltem magam.ugye nem kell izgulnom?
köszönöm de nem ilyen választ vártam,de örülj neki hogy te ilyen okos vagy hogy nem irsz ki számodra ilyen hülye kérdéseket.
2011. júl. 10. 12:43
3/9 anonim válasza:
Lehet,hogy tágulsz,és a nyákdugót(ill.egy részét) láttad a wc papíron.Ha nem görcsölsz,vagy keményedsz sokat,akkor a legközelebbi vizsgálaton elég,ha megemlíted a dokidnak.Ha bármilyen kellemetlenséget tapasztalsz,vagy nem vagy nyugodt ettől,akkor menj ügyeletre.Megvizsgálnak,és legfeljebb hazaküldenek.
Minden jót!
2011. júl. 10. 12:52
4/9 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni- pár napig- ha együtt vagyok a párommal.
2011. júl. 10. 13:02
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, vannak azért normális emberek is még.
2011. júl. 10. 13:07
6/9 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy csak egy egyszerű folyás, lehet, hogy a nyákdugó egy része (ahogy előttem is írták). Szerintem saját megnyugtatásod miatt holnap keresd fel az orvosod és ő biztosan 100%-an meg tud majd nyugtatni.
Én szívből remélem, hogy minden rendben lesz!
Egy 2 éves nagylány és egy 13 hetes magzat anyukája
2011. júl. 10. 13:28
7/9 anonim válasza:
Nem akarlak ijeszgetni, de azért mutasd meg magad az orvosnak, mert lehet, h valami fertőzésed van, ami ha feljut a babához - nyitott méhszáj- koraszülést eredményezhet. Tényleg nem rémiszgetni akarlak, csak jobb a biztonság...Sajnos saját tapasztalatból mondom...
2011. júl. 10. 13:58
8/9 A kérdező kommentje:
Addig telefonálgatam hogy holnap fogad egy doki,reméllem minden rendben lessz.és mégegyszer köszönöm a válaszokat
2011. júl. 10. 14:02
9/9 anonim válasza:
Szia!
Ha nem véres,akkor nem a nyákdugó,hanem sima folyásod van.Nekem is ugyan ez van pár hete. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!