Aggódom! Van okom félni?
Most 30+1 hetes kismama vagyok.
Hétvégén voltunk 4D UH-on,ahol a doki azt mondta,hogy kevesebb a magzatvizem,és a babám hólyagja is tele van vizelettel. Lemérte a mennyiségét,azt mondta nem kóros de figyelni kell,hogy kiürül-e teljesen.
1 óra múlva vissza kellett mennünk mert a pici nem mutatta úgy magát,akkor újra megnézte,azt mondta már kevesebb van a hólyagjában.
Viszont adott egy képet róla,hogy adjam oda az orvosomnak.
A magzatvíz mennyiségére csak annyit mondott,hogy kevés a folyadékbevitelem,igyak többet.
Azóta annyira aggódom,hogy valami baj van a babámmal.
Holnap megyek a dokimhoz.
Szia!
Szerintem próbálj meg megnyugodni. Ha nagyon nagy baj lenne, nem engedtek volna el. Nyugi.A magzatvíz az változó szokott lenni. Hallgass a dokira tényleg igyál sok vizet és pihenj. Meglátod holnap minden rendben lesz.
Írj, hogy mit mondtak. :-)
Ne aggódj, biztos nem lesz semmi gond! Ebben nagy hőségben mindig ügyelj rá, hogy meglegyen a napi 1,5-2 liter folyadékbevitel! Ha keveset iszol ilyen hőségben, akkor kevesebb lesz a magzatvized is. A szervezeted onnan vonja ki a folyadékot, ahonnan csak tudja, így, hogy ezt elkerüld, innod kell!
Soha ne szomjazz! Mindig legyen ott a közelben a vized, és iszogasd. :)
nekem is mindig megjegyeztek, hogy keves a magzatviz. de nem volt baj, sot, mivel faros volt, kívulrol forditottak meg, mert _annyira_ azert nem volt keves
de mindig ez volt az ultrahangos elso mondata, hogy keves a magzatviz
aztan ittvan most ket evesen, el es virul, semmi baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!