Meg vagyok ijedve. Megnyugtatnátok?
Halihó!
Én 38+5 hetes vagyok. Nálam is ugyanez a helyzet. Napról napra lustább,sokat alszik nagyon, viszont, ha felébred, akkor akár negyed órán át is mocorog. Szerintem pihennek, erőt gyűjtenek a nagy napra. :) Én május 30-ra vagyok kiírva, és kislány.
Az utolsó hetekben már nekem is be volt lassulva a babám, mert már nem volt olyan nagy helye bent.
Kis csokival mindig sikerült felpörgetnem.
Szoktál magzatmozgást számolni? Az utolsó 4 hetemet kórházban voltam, ott mindennap kellett számolnunk.
Ebéd után egy órával feküdj le az egyik oldaladra, és tedd a kezed a pocakodra. Minden apró kis mozgását fogod érezni.
Nekem volt, hogy összesen 17x mozdult meg, volt hogy 64x. :)
Ne izgulj, már a finisben vagy! :)
Boldog babavárást és könnyű szülést!
Napközben elvolt aludt, éjjel meg az ággyal veszekedett a lányom az utolsó hetekben, a szülés előtti pár napban csak ha helyzetet változtatott, nyújtózott álmában akkor érzetem. Amúgy nyugiban volt.
A fiam az egy más tészta volt, konkrétan az utolsó fájásig azt hittem az oldalamon jön ki, aztán engedett a természetnek, és csendben menetirányba állt, és várt...
Szerintem csatlakozz a kicsihez pihenésügyileg, már ha teheted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!