Megnyugtatnátok kérlek szépen, hogy így nem lehetek még terhes? (részletek. )
Olyan hülyeség az egész, de már pár hete bennem van ez az érzés, hogy mi van, ha terhes vagyok (most még nem lenne aktuális).
A történet:
Volt egy kis "baleset", de utána megjött mindig, háromszor is. Igaz, a 2.-nál egy kicsit kevesebb volt, ezért el is mentem az orvoshoz, (akkor 11-12 hét körül voltam) és ő megvizsgálta ugye a méhemet, hogy mekkora, ott mindent rendben talált, majd a biztonság kedvéért megnézte ultrahanggal is, ahol nem látott semmit, azt mondta nem vagyok terhes, meg van egy megnagyobbodott érő tüszőm is (akkor jártam kb. a ciklus közepén). Szóval akkor meg is nyugodtam, de mostanában azt vettem észre (lehet már csak beképzelem), hogy egy kicsit nagyobb lenne a hasam, de a barátom szerint meg épphogy fogytam...
Tesztet csináltam, 4-5 különböző fajtát és mindegyiket más héten csináltam, de mindig negatív lett. A "10.hét" után már nem is csináltam, mert azt olvastam, hogy akkor éri el a maximumot a HCG.
Amúgy a dokinál voltam még olyan "7. hét" körül is, de akkor csak ilyen szűrés volt, de akkor is megnézett UH-n ,mert mondtam neki, hogy van egy kis félelmem. A vizsgálat után akkor is azt mondta, hogy nincs semmi.
Azért sem hagyott annyira nyugodni a dolog, mert nagyon sűrűn kellett pisilnem az elején (ez már normalizálódott) és ugye ez is lehet tünet, de bacit nem találtak benne... Bár lehet csak a sok izgulás miatt volt, meg hogy nonstop ezen rágódtam...
15:03-as! Itt nem rosszindulatuak voltak a valaszolok, hanem ez mar rohejes!!!!
3 honapja tortent az egesz, mindharom honapban megjott neki, az orvos 2x megvizsgalta, kezzel is es UH-val is!!! Csinalt tobb heten keresztul 4-5 tesztet, mind negativ lett!
Pszichologiai esetrol beszelunk!
Tudom, hogy van más is, aki hasonló "cipőben jár". Írtam is már neki levelet, hátha tudunk egymásnak segíteni, olyan vak vezet világtalant alapon. :) De ő nálam is durvább, mert ő szűz és úgy gondolja, hogy terhes. :-/
Sokat olvasgattam az elmúlt pár napban ezt az oldalt, de még csak 1 kérdést tettem fel ezenkívül, azt is tegnap.
Köszönöm a 4-es válaszolónak, hogy megvédett. :) Megszoktam az ilyen válaszokat, hogy "hülye vagy", "megbolondultál", "menj orvoshoz, de pszichológushoz" meg a folyamatos cukkolást, mert a környezetem, a barátaim is szívesen viccelnek ki ezért. :D
Kedves Kérdező!
Te most poénra veszed a dolgot és mint egy vicces "esetet" elmeséled a barátaidnak, vagy komolyan terhesnek érzed magad? Tényleg ezen agyalsz még mindig?
Mert ha ez utóbbi, és olyannyira foglalkoztat a dolog, hogy még kérdést is írsz ki, akkor menj el szakemberhez, kérj segítséget. De most komolyan.
Jól értem? Az agyaddal tudod, hogy nem vagy terhes, mégis valami ott motoszkál benned?
Vagy csak jó poénból beírtad ide, hogy mások hogy reagálnak rád?
Hmmm... Ez bonyolult, mert az elején, az első 2-3 hónapban én komolyan így gondoltam, de ugye sorra jöttek azok a dolgok, amik ezeket megcáfolják: a havi, a tesztek és utána az orvos is. Ezek fokozatosan csökkentették a gyanúm, ugye a menstruáció megjövetele még nem jelentette volna azt 100%-osan, hogy nem vagyok terhes, mert sok helyen lehet hallani, hogy terhesen is megvolt nekik és vannak, akik állítják, hogy rendes mennyiségben jött meg nekik (amíg nem ástam bele maga ma témába, addig nem is gondoltam volna arra, hogy terhes lehetek, miután megjött...), utána a 3. teszt után, ami már 1 hónappal a "dolog" után történt még jobban megnyugtatott, az orvos pedig mondhatjuk teljesen. Ezt írtam is, hogy hetekig nyugodt voltam, majdhogynem elfelejtettem ezt az egészet (a gyakori pisilés is elmúlt) és én is tudtam nevetni rajta, de pár napja megint előjött ez az egész és olyan ,mintha egy kicsit nagyobb lenne a hasam.
Azért írtam a kérdést, hogy lássam, hogy mások szerint is mekkora irreális dolog, hogy ezek után is megfordul a fejembe a terhesség lehetősége... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!