4 napja voltam férfival, egy napja van hányinegerem, folyton pisilnem kell, és fáj a cicim is. Ja és persze most volt peteérésem is. Lehetséges hogy terhes vagyok?
Hivatalosan a terhesség az utolsó menstruáció első napjától van. Szóval két hétig úgy vagy terhes, hogy még meg sem fogant benned a baba. Ilyenkor sem érdemes még tesztet csinálni... hiába hiszed azt, hogy a fogantatás az együttlétkor történik, attól még a természet nem fog változtatni a törvényein, még mindig napok kérdése lesz utána, hogy megtörténjen. A beágyazódás 10 nappal az együttlét után szokott jönni, ilyenkor a teszt azért nem mutat még semmit, mert amitől mutatja a két csíkot, az a terhességi hormon jelenléte a vizeletben, és az csak az együttlét után 10-15 nappal kezd termelődni.
Szívesen.
Többet mi sem tudunk segíteni.
Már meg ne haragudj, de ez a megfogalamzás, nem éppen egy tervezett gyerekre utal..."férfival" talán a párommal, férjemmel, barátommal...de ez a férfival...
és ha jól látom téged kedves kérdező senki nem illetett ilyen jelzőkkel, mint amit méltóztattál megfogalmazni a kommentedben!
A lehetséges, hogy terhes vagyok kérdésedre pedig: minden lehetséges! :)
Üdv: az egyik paraszt köcsög :)
Osztom az utolsó véleményét!
Egy másik paraszt köcsög! :-)
Akkor egy 3.paraszt köcsög is válaszol még.
Ha már van gyereked akkor illene tudnod hogy aktus után 3 nappal nincsenek tünetek.Mert még nem is lehetsz terhes!
És a stílusodból illene egy kicsit visszavenned.
Szerintem nem mi válaszolók vagyunk a paraszt köcsögök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!