Terhesség alatt szabad tetováltatni?
Esküvőnk lesz a nyáron, és a gyűrűket úgy szeretnénk megtetováltatni..szóval nem lesz egy nagy tetkó.
ez nem ártana a babának?
11 hkm
tudom hogy a henna lejön, de inkább te csináltasd azzal, és ha majd megszülsz szoptatás után ráérsz tetoválni
a festék anyag félő hogy átmegy a szervezetbe.
a baba érdekébe ne tedd.
Én sem csináltatnám meg a helyedben,pedig nekem is van 2 amik nem is kicsik.Viszont most ilyen nem fordulna meg a fejemben.
17hkm
Nekem azt mondta a kozmetikusom, amikor csinálta a szemöldökömet(pedig az nem "rendes" csak kozmetikai tetoválás), hogy terheseknek nem szabad tetoválniuk, mert bekerülhet ez az anyag a véráramba!!
Én nem tenném a helyedben!
Természetesen a te döntésed!
De aranygyűrűkből is vannak csodaszép egyediek!
amikor tetováltattam a hátamat, elég nagy minta akkor a babám mármegfogant csak még nem tudtam, nem lett neki semmi baja. a te eseted annyiban más hogy akkor már "nagy"lesz a babád és zavarni fogja a hangos tetoválógép meg a fájdalom. szerintem baja
nem lesz csak felzaklatod
Nem szabad és épeszű tetováló sem áll neki egy kismamát varrogatni. Akkor sem, ha csak egy gyűrű.
Vérfertőzés, hormonok, stb....
Sőt szoptatás alatt sem szabad tetováltatni.
Egyébként nekünk is esküvői gyűrű tetoválásunk van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!