Szerintetek lehet terhesség alatt szemöldököt tetováltatni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 15:36
1/8 anonim válasza:
jót biztos nem teszel vele a babának.
én nem tetováltatnék.
3/8 anonim válasza:
Terhesség alatt semmilyen tetoválást nem ajánlatos.
4/8 anonim válasza:
Hát ha van hely ahol ezt megcsinálják, azoknak gratulálok, hogy még megvan az engedélyük...
5/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ugyanúgy beveszi a festéket, mint ha nem lennél terhes, és csak kidobnád érte a pénzt. Az, hogy fáj neked, a baba nem érzi meg, a festék pedig csak a bőröd alá kerül. Én a szoptatás alatt csináltattam meg másodjára, tehát tudtam mire számíthatok, nem volt gond, jó lett a szín, de a terhesség kicsit más.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, talán várok, mert tényleg tartok a fertőzésveszélytől.
2011. márc. 19. 20:03
7/8 anonim válasza:
Megmondom neked őszintén,hogy mikor én a szemöldökömet tetováltattam,már 6 hetes voltam,de jelzem nem tudtam még róla. Semmi baja nem lett a babának. Furcsa volt a kozmetikusnak és nekem is hogy nagyon vérzik a szemöldököm ( ez már a második ütés volt akkor,az elsőnél egy vércsepp sem hullott ki). Én semmiképp sem ajánlanám,nem sok idő a terhesség,sztem jobb ha megvárod a végét!
8/8 anonim válasza:
Nem ajanlatos terhesseg alatt tetovaltatni,mert a kicsinek akar pigment hianyt is okozhat,csak onnan tudom,hogy eppen be voltam iratkozva tetovalasra,kozben megtudtam, hogy pocaklako lett,es felhivtam a sracot aki csinalta volna,es o mondta ezt...Szoval ha hulyeseget mondtam akkor o utana...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!