Baj, ha terhesség elején vérzek kicsit?
kik mondják?! kivel beszéled meg?
lehet, hogy baj, lehet, hogy nem baj, én mindenesetre egy halvány barnázgatás miatt rohantam az ügyeletre este 9kor és jól tettem, mert egy vérömleny volt a petezsák környékén.
menj el te is orvoshoz.
ezt a stílust nem érdemli meg a kérdező.. nekem konkrétan az orvosom mondta, hogy nem nagy ügy, hogy vérzek stb. el is mentem másik dokihoz... aki azt mondta, gyógyszerrel se biztos, hogy megmarad a baba.
menj orvoshoz mindenképp, de próbálj nem idegeskedni, nem feltétlen jelent nagy bajt a vérzés. előfordulhat, hogy feküdnöd kell, vagy vmi. kívánom, hogy minden rendben legyen
Igen baj! Remélem azóta elmentél orvoshoz, majd mesélj mi volt. Szurkolok hogy minden rendben legyen!
Azokra meg soha többet ne hallgass, akik azt mondták nem baj ha vérzel/barnázgatsz!
A barnázgatás vagy vérezgetés arra utal, hogy heamatóma, vérömleny van a petezsáknál. Hormonpótlásra van szükség ilyenkor és ágynyugalomra.
Én az elsővel a 6.-12. hétig minden héten mentem ügyeletre, mert állandóan előjött a vérezgetés a gyógyszer és pihenés ellenére.
Koraszülött lett a fiam, 36 hetesen született meg.
31hkm
Látod milyen jó, hogy nem azokra hallgattál, akik azt mondták, hogy "nem baj"? Mostmár jó kezekben vagy! :) Ne hallgass ilyenekre, inkább jobb félni mint megijedni, főleg a gyermekedről van szó! Gondolom azért rossz, hogy a lányoddal nem vagy együtt... :S Én már előre félek, hogy mikor szülés után néhány napot kórházban leszek, az akkor 4 éves fiam hogy fogja magát érezni, hiszen biztos, hogy nekem is nagyon fog hiányozni... :(
Jobbulást és boldog babavárást kívánok neked!!!
Nem tudom, hogy miért lettem lepontozva...
Nem örülök, hogy igazam lett, kedves kérdező.
De már jó kezekben vagy! Remélem minden rendben lesz a továbbiakban is!
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!