Mitől fordulhat elő vetélés 13 hetesen?
Bármitől, de leginkább attól, hogy egy magzat nem életképes.
Én 14 hetesen vetéltem el úgy, hogy még dolgozni sem jártam, otthon sem dolgoztam különösebben semmit, ilyen, hogy takarítás meg társai, legfeljebb egy kis főzés.
Nem előre, hanem el és nem holnap hanem volna
Sorry, telefonról vagyok :)
Második vagyok,
Igen, mindez 14 hetesen, semmi előjel nélkül. Este egy picit görcsöltem, de olyan enyhe menziszerűen. Rögtön felhívtam a nőgyógyászomat, aki annyit mondott, hogy pihenjek le és másnap menjek be hozzá. Erre már nem került sor, mert hajnali 5-kor erős görcsökre ébredtem, pillanatok alatt elöntött a vér. Mentő és társai, az orvosom pedig nagyot nézett, mikor reggel bejött a kórházba és ott talált. Kivizsgálások, próbavétel abból, ami kijött belőlem. A végkövetkeztetés az volt, hogy nem volt életképes a magzat. Végül ez volt az, ami megnyugtatott és segített feldolgozni azt, ami történt. Hogy "idejében" elment és nem született meg egy fogyatékos baba.
Utána még két vetélésem volt, 7 hetesen és 5 hetesen. Azóta viszont már van egy teljesen egészséges 3,5 éves legénykém.
2. vagyok
te is hasonló cipőben jársz vagy talán valaki ismerős, hogy kiírtad a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!