Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek az elmúlt...

Volt valakinek az elmúlt hónapban missed ab-ja?

Figyelt kérdés
Hogy viseled? Testileg-lelkileg? Hányadik babád veszítetted el? Mikor próbálozhatok újra?

2012. máj. 20. 21:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocsi: Mikor próbálkozhatok újra? helyesen a kérdés. Köszi a válaszokat!
2012. máj. 20. 21:23
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem április közepén,10.héten.

3 hó múlva próbálkozhatunk,de mivel már a harmadik volt,közben kivizsgálások.

Neked is volt?

2012. máj. 21. 10:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Csütörtökön lesz 1 hete ! Elfogadtam ,hogy így történt ,mert ennek így kellett most lennie ! 9 hetes voltam akkor... 1 hét múlva kontroll még nem tudom mikor lehet újra !
2012. máj. 22. 14:56
 4/16 anonim válasza:
Ugyan nem az elmúlt hónapban, hanem tavaly júniusban volt missed ab-om. Nagyon nehezen viseltem lelkileg. Lefogytam tíz kilót a semmiből. Az orvosom azt tanácsolta, hogy ki kell hagyni legalább 3 hónapot a következő próbálkozásig. Nyár végére sikerült "félretennünk" a sajnálkozást, elutaztunk egy pár napra kikapcsolódni, és a jövőre koncentráltunk, és arra, hogy most már biztosan gyermekünk születik hamarosan. És úgy lett! Szeptember végén ikergyermekeink fogantak! Most tartunk a 35. héten. Neked is kívánom, hogy mihamarabb feldolgozd ezt, és koncentrálj erősen a jövőre, arra, hogy a következő próbálkozás úgyis sikerrel fog járni.
2012. máj. 22. 15:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 22. 18:43
 6/16 anonim válasza:

Szia!

Nekem május 19-én volt,nagyon nehezen viselem testileg is és lelkileg is ő az első babánk lett volna.Az orvos egyenlőre 3 hónapot mondott de 3 hét múlva megyek vissza kontrollra!Együtt érzek veled!

2012. máj. 25. 16:43
 7/16 nini24 ***** válasza:
Nekem május 10-én vették el a kislányomat a 13. héten. mert a 12. heti genetikai Uh-n kiderült, hogy nagyon súlyos beteg... :(((( Második gyerekem lett volna - van egy makk egészséges 21 hós lányom már - és rettenetes volt :( Azóta voltam kontrollon, minden ok, 3 hónap múlva lehet újra próbálkozni. Lassan meg is fog jönni, mert majd leszakad pár napja a cicim, meg görcsölget a hasam! Testileg nagyon jól viseltem, semmim nem fájt a műtét után fél órával... De lelkileg... :((((((
2012. jún. 3. 13:57
 8/16 Bedus válasza:

Szia!

Februárban 6.hét 4. napján elhalt, rá a 10.napon indult meg magától a kitisztulás. terhestünetek a vetélés megindulásáig voltak. Nem lehet érezni hogy már elhalt a magzat. Barnával kezdődött de hamar átcsapott erős vérzésbe és közepes görcsökbe, ami fájdalomcsillapítóval tökéletesen eltüntethető volt. 7 nap vérzés után uh kontroll tiszta. Egy ciklust megvártunk, következőben már terhes is lettem. Most a 13 hetet kezdem.

2012. jún. 3. 18:32
 9/16 Bedus válasza:

kieg.: 2 gyerek lesz. A vetélés sztem egy ronda influ+arcüreg +ki tudja mi következménye, amire " nem teratogén" antibiotikumot kaptam (orrspray is meg torokfertőtlenítő cuki) Az antibiotikum hasmenéses bélgyulladáshoz, hüvelygombához segített hozzá, amit bórvizes ecseteléssel meg egy elvileg nem káros hüvelyfalat bevonó gombaellenes kúppal kezeltek.

Tanács: legjobb ha egészséges vagy az első 3 hónapban.

2012. jún. 3. 18:39
 10/16 Bedus válasza:
CSak alaposaknak: Egy hüvelykenet tenyésztés és teljes vérkép sem árthat.Valamiért nagyon ki kell harcolni a nődokiknál h hüvelykenetet mindenre vizsgáltass, nálam is találtak valami "magzatra nem káros "bacit amit kiírtottunk, utána egyből sikerült megszabadulnom a gombától is, persze kezeléssel. Barátságos bacikat telepíts a bélbe meg hüvelybe is még peteérés előtt.Nekem még vashiányom is volt, azt is gyorsan rendbe raktuk.
2012. jún. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!