Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden hónapban iszonyú...

Minden hónapban iszonyú mellfájdalom, aztán egy hónapban semmi. Valakinek jelezte ez a babát?

Figyelt kérdés
Évek óta minden hónapban pé után 2-3 nappal nagyon fájnak a melleim,egészen a mensi előtti 2-3 napig.Ha csökken a fájdalom,vagy elmúlik,tudom,hogy meg fog jönni hamarosan.Most azonban még egy kicsit sem volt érzékeny,simán hason alvás is megy,pedig 2-3 napom van a ciklusból.24-25re nem várom.Hallottam már olyat,hogy ha baba van,akkor nem fáj,csak utána kezd,mikor már a tesztek is negatívak.De ezt csak 1x hallottam,nem tudom,van-e benne valami.Ha valakinek így lett a babája,írjon légyszi,nagyon izgulok.Köszönöm.
2009. aug. 22. 13:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi,elírtam,szóval a tesztek nem negatívak,hanem éppenhogy pozitívak:)
2009. aug. 22. 13:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem mindig nagyon fájt azelött,h megjött volna,de mikor teherbe estem,akkor nem fájt abszolut!Tehát van ilyen!Drukkolok,h Neked is baba legyen:)
2009. aug. 22. 14:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Jajj de jó,köszi,hogy írtál.Hátha most sikerült.Köszi a drukkot!
2009. aug. 22. 14:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia, nálam pont fordítva volt. Mensi előtt sosem fájt, babásan meg nagyon! Nálad ez természetesen jelezheti a babát, nagyon drukkolok, hogy így legyen!!!
2009. aug. 22. 17:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem mindig szokott mensi előtt,annyira,hogy hason nem bírok aludni,mert sírok,úgy fáj.Most semmi nincs.Hát fogalmam sincs,mi lehet,de majd megírom,ok?;)
2009. aug. 22. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok!Mindenképpen ird meg,nagyon kiváncsi vagyok rá!Ez volt az egyetlen babagyanus jelem:)
2009. aug. 22. 18:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Ígérem,megírom,legkésőbb 27-én itt lesz a válasz.24-25 nem kéne neki megjönnie,úgyhogy 27-én tuti már lesz eredmény.Köszi a drukkot:)
2009. aug. 22. 18:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Na mi ujság?Kiváncsi vagyok nagyon!
2009. aug. 27. 08:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia,még nem jött meg,tegnap reggelre fájni kezdett a cicim,most is ha megyek is érzem,nem tudom,mi lehet.25-én negatívat teszteltem,ha még holnap sem jön meg,akkor mégegyet csinálok.
2009. aug. 27. 09:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Szió,még nem jött meg,de sajna negatív a mai tesztem is,itt már más lesz a ludas:(
2009. aug. 28. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!