Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek az elmúlt...

Volt valakinek az elmúlt hónapban missed ab-ja?

Figyelt kérdés
Hogy viseled? Testileg-lelkileg? Hányadik babád veszítetted el? Mikor próbálozhatok újra?

2012. máj. 20. 21:22
1 2
 11/16 Bedus válasza:

Lekileg az első nap: rámomlott a rendelő fala...sírás, minden. Férjem és anyukám mellettem, a többiekre rá se tudtam nézni. Másnap már jobb, kicsi lányomat is el kellett látnom. Utána már vártam a vetélést, mivel engem nem ért váratlanul, időben megosztott volt h mikor tudtam meg és mikor indult meg. A vetélés megkönnyebbülés volt, aza atudat h egy nem élő kis magzatka van benned nem túl jó.. Aztán minden ment tovább, mintha nem is lett volna terhesség- kivéve h megint nagyon akartam teherbe esni.Persze ez a terhesség tiszta aggódás, nem veszem olyan magától értetődőnek hogy kifejlődik egy baba. Amilyen sok tehességnek vetélés a vége, a terheseknek szóló könyveket is ezzel a fejezettel kellene indítani...Persze az ember soha nem gondolja hogy pont ő lesz az akinek elmegy...

Az én új dokim, akihez már akkor mentem amikor pont elhalt, leültetett, próbált lelkileg valamit tenni értem, liberális nézeteket vall. Azt mondta a baba tudja mikor foganjon de egy ciklust érdemes kivárni. Szóval fel a fejjel, sztem az új terhesség a legjobb gyógyszer és szerintem tényleg sokkAL KÖNNYEBB VETÉLÉS UTÁN TEHERBE ESNI ÚJRA :)

2012. jún. 3. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Bedus,

mit értesz "barátságos bacikon"?

tejsav,ilyesmi ?

(2-es válaszoló)

2012. jún. 3. 21:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Tényleg mit értesz "barátságos bacion"? Nekünk azt mondták 3 hónapot várjunk, s aztán lehet újra próbálkozni! De nekem ezt mondták az első kettő vetélésemnél is, amikor meg is vártuk. Mert sajnos én nekem most halt el babám harmadszorra, mind a háromszor spontán megindult a vetélés és missed ab volt a vége. A harmadik most volt május 19-én. Ő a második babánk lett volna. Az első kettő után született egy gyönyörű kislányunk aki most 19 hónapos. Már nagyon vártuk a kistesót! Nem gondoltuk, hogy ilyen harmadszor is megtörténhet, főleg egy próblémamentes terhesség után, de mégis. Most könnyebben viseltem mint az első kettőt, mert a lányom ad erőt, de azért most is nagyon rossz volt! Augusztustól fogunk újra próbálkozni, s mivel ez volt a harmadik vetélés, most elmegyünk a férjemmel immunológiai és genetikai vizsgálatokra. s bizunk benne, hogy többször már tényleg nem történik meg velünk ilyen. Nekem is a férjem és az édesanyám volt mellettem ami szintén sokat segített. De a kislányom mosolya az igazi...
2012. jún. 3. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is azt tudom mondani, hogy fel a fejjel! Nálunk is hasonló volt a helyzet, mint a kedves kérdezőnél. Van egy kicsi lányom, aki most 2 éves 3 hónapos, elötte másfél évvel volt egy missed ab-om, az a másfél év igencsak megviselt... Aztán amikor eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó, akkor is missed ab lett a vége. Ez októberben volt, de december 6-án volt meg utoljára! :) Most 26 hetes vagyok és kisöcsi van a pocakban... A párom azt mondta, hogy minden nagy mű elött kell egy piszkozat. Még élek nem felejtem el... És most nekem is a kicsi lányom adott erőt. A mosolya, a szeretete... Egyszerűen ő a mindenem. A mostani terhességem elején egyszerűen leblokkolt az agyam, nem tudtam felfogni, hogy ismét terhes vagyok, nem mertem elhinni. Kb a 16. hét körül kezdtem felfogni, hogy talán már nincs visszaút, kisbabám lesz! De egy kicsit még mindig messzinek tűnik a vége, számolom a heteket és bízom benne, hogy velünk marad.
2012. jún. 5. 22:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Jól esnek a kedves sszavak! Én is sajnálom akivel szintén ilyen történt! Mindenkinek egészséges babákat kívánok a már meglévőkhöz pedig gratulálok!
2012. jún. 6. 10:00
 16/16 Bedus válasza:
Sziasztok, szerencsésen megértük a 20.hetet eddig :) Ha a hüvelykenet tiszta, nyáron főleg- érdemes Lactofeel gélt felrakni estére néha, illetve olyan bélbacikat szedni amelyek biztosan eljutnak a bélrendszerbe. Ilyen az antibiotikumot is bíró Normaflore és nekem a Progastro 825 jött be- bár az íze gáz.Biztos van jobb ízű is, amibe olyan furcsa nevű bacik vannak amelyek nagy számban túlélik a gyomorsavat és a vékonybelet. Extrém módon jobb lett az immunrendszerem tőlük.Persze nem vagyunk egyformák és nyilván ésszel lehet csak alkalmazni mennyiségileg ilyesmit terhességek alatt- gondolok itt főleg az elejére. Gravidát szedek még kevés halolaj kapszulát és néha kalcium pezsgőtablettát. Egészséges terhességet és babucit mindenkinek!
2012. júl. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!