Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés után, ki meddig...

Vetélés után, ki meddig szedte ezeket a gyógyszereket?

Figyelt kérdés

Semicillin

Bromocriptin Richter

Ergam cseppek

2012. máj. 20. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Vetélés után én nem szedtem gyógyszereket.Pihenést ajánlott a doki.
2012. máj. 20. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Én 23 hetesen vetéltem el.
2012. máj. 20. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem tudtam.Sajnálom! Doki megmondja,h ezeket meddig kell szedni!
2012. máj. 20. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22. héten vetéltem, az Ergamból 10 cseppet kellett szednem csak már nem emlékszem hogy napi 3x vagy 2x. Annak méh összehúzó hatása volt.Addig kellett szedni míg el nem fogyott. A bromoból is végig az összeset be kell szedni. Én pár sem után úgy döntöttem nem szedem, hányingerem volt, szédültem, abbahagytam, utána iszonyúan kezdett fájni a mellem, duzzadtak, és megindult a tej, borogattam magam és végig beszedtem a bromot, így elmúlt.

Sajnálom a te vetélésed is. Mikor történt? Nekem febr 17-én, és gyulladás és fertőzés miatt kinyílt a méhszáj és beindult a szülés:(((((( Te tudod már mi volt az ok?

2012. máj. 20. 20:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Még nem tudni mi történhetett. valószínűleg a babánál nem volt vmi rendben. Amikor voltam a dokinál, akkor zárt méhszájam volt. Rá két napra elkezdtem vérezni. Bent a kórházban már 3 ujjnyira nyitva voltam. Még várjuk a patológiai eredményt.
2012. máj. 21. 07:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is pontosan így volt. Azt mondta a dokim, hogy fertőzés és gyulladás miatt nyílt ki a méhszáj és ez okozta a vérzést:(((A boncolásból derült ki. Most egy kicsit az exdokim hibája is volt, mert én jelentkeztem nála vérezgetéssel, és azt mondta a mostani dokim, hogy akkor kezelést kellett volna hogy adjon az exdokim, és bent tartania a kórházba. Ezért is váltottam új dokit, remélem nála nem lesz semmi probléma.
2012. máj. 21. 08:32
 7/7 Legozaze válasza:
Sziasztok, tudom régebbi a kérdés,de hátha jár erre mostanában olyan,aki szintén ilyen helyzetben van. Velem ez 2 napja történt meg.18 hetes volt a babám, beindították a szülést. Nekem nem írtak fel méhösszehúzót. De lehet, hogy kellene? A lelki része úgy érzem még csak most kezdődött, eddig a fizikai teljesen lefoglalt...
2018. okt. 11. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!