Ez vetélés lehet?

Figyelt kérdés
5hetes vagyok.2napja lázas voltam,tegnap semmi bajom nem volt,ma alhasi görcseim vannak és nagyon enyhe vérzésem.ez vetélés?
2012. máj. 17. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A vérzés semmi esetben sem normális. Nem biztos, h vetélés de jó lenne ha azonnal elmennél orvoshoz!
2012. máj. 17. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:

a láz sajnos nagyon veszélyes, főleg ilyen fiatal terhességben

menj mielőbb orvoshoz, hátha gyógyszerrel még támogatható a terhességed

drukkolok!

2012. máj. 17. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:
magánklinikára járok orvoshoz és sajnos nemtudnak fogadni..a városi kórházzal nem jók a tapasztalataim oda nem szívesen megyek
2012. máj. 17. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyereked életéről van szó és nem mész be a kórházba???? Hidd el ott is ellátnak!!!!
2012. máj. 17. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

azt kéne mérlegelni, hogy városi kórház és esetleg egy megmentett terhesség vagy magánklinika majd amikor tudnak fogadni és (ne legyen igazam) egy szomorú diagnózis

Ezt csak Te tudhatod, csak Te ismerheted azt okot, hogy miért nem mész be a kórházba, nyilván, ha egy előző babás dolog miatt, akkor én sem mennék, de azonnal indulnék a legközelebb másik kórházba.

2012. máj. 17. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj,szívesen,nem szívesen mész,lehet,hogy a babád életét mentenéd meg vele!

Fiatal terhességnél a láz,bármilyen vérezgetés nem jót jelent.Helyedben már rég az ügyeletes doki ajtóján döngetnék.

Amúgy meg miért hordod a pénzed magánklinikára ha ember számba nem vesznek?(Nekem tényleg mind1 ki hová teszi a pénzét,csak ilyen esetbe elvárnám,hogy a pénzemért bánjanak is jól velem.)

2012. máj. 17. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég! Engem bármilyen negatív tapasztalat éren, nem érdekelne ha a gyerekem életéről lenne szó. Ha 5 percre van másik kórház oké, de egyébként mennék oda, ami a legközelebb van. Egyébként milyen magánkórház az ahol ilyen esetben nem fogadnak? Pedig jó pénzt fizetsz nekik gondolom...
2012. máj. 17. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

agyam eldobom, komolyan. hát akkor ne menjél.

nagyon csúnyát tudnék írni mos, de nem teszem meg! remélem megmarad a babád és a elkövetkező pár hónap alatt felnősz a feladatra és egy kis felelősség tudat kialakul benned!

bele se merek gondolni mit fogsz csinálni ha mondjuk este 7kor leesik a gyereked majd a csúszdáról :/ tessék már túllátni a dolgokon nem pedig kényeskedni!

2012. máj. 17. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok rossz indulatú lenni, de esküszöm nem értelek. Alhasi görcseid vannak és enyhe vérzésed, és ahelyett hogy orvoshoz mennél azonnal, inkább itt teszed fel a kérdést. Szerinted mi látatlanba mennyit tudunk segíteni. Amúgy a helyedbe egyből kórházba mennék, még ha nem jó emlékek kötnek oda akkor is. A babád élete múlhat rajta.
2012. máj. 17. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!