Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés utáni genetikai...

Vetélés utáni genetikai vizsgálat?

Figyelt kérdés
Sajnos volt két spontán vetélésem, majd született egy egészséges kislányom, majd ezt követően, amikor a kistestvért terveztük harmadszor is elvetéltem. Tudjátok-e, hogy ilyen esetben van-e lehetőség genetikai vizsgálat elvégeztetésére? Tb támogatott-e?
2012. máj. 11. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, támogatott. Mi Szegeden jártunk. A nőgyógyásznak kell egy papírt (beutaló-félét) adni.

Én négyszer vetéltem el mielőtt a fiam sikerült. Most tervezzük a kistesót, de csak terv.....már kétszer elvetéltem azóta is. :(..

Egyébként megkérdezhetem kivizsgáltak-e? Vérvétel stb, hogy mi lehet a baj???

Pajzsmirigyeddel minden rendben?

2012. máj. 11. 15:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Most megmondom a dokinak, hogy igenis ragaszkodom mindenféle vizsgálathoz ami szükséges lehet! Eddig nem voltak hajlandóak kivizsgálni az okát. Azt mondta csak három vetélés után vizsgálnak majd. Reméltem három vetélésem nem lesz, de most már nem tudom mikor lesz majd kistesó! Most erőszakosabb leszek, az tuti! Muszáj! Nálad kiderült mi az oka, hogy ilyen sokszor elvetéltél?
2012. máj. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!