Nyíregyházán dr. Orosz Lászlónál mennyibe kerül a 12. hetes genetikai ultrahang vizsgálat?
Miért akarsz maszekalapon genetikai ultrahangot?
A korházban is ő csinálja vagy Dr Fábián, ő másik legjobb genetikus itt nyíregyházán!
Én is maszek alapon járok de a genetikát a korházban csináltattam!
Egyetértek!
A 12. hetit és a 18. hetit is ő csinálta TB alapon - és ottt is nagyon kedves volt, és alaposan elmagyarázott mindent, mit miért vizsgál.
A kombinált teszt viszont már pénzbe kerül nyh-án is, asszem 30 ezer :(
Én nem csináltattam meg.
Jó babavárást!
Előző vagyok:
Úgy tudom, hogy ő az egyik legdrágább orvos nyh-án. Igaz a legjobb is. Konkrét árat nem tudok, de szerintem egy magánrendelős vizsgálat tuti 15 ezernél kezdődik nála.
Nekem is Orosz csinálta a 12 hetes genetikait sztk-s rendelésen, ingyen, igaz 3 órát vártunk rá, mert a magánbetegei a másik ajtón szivárogtak befelé, de inkább vártam, mint fizessek érte.
24 hkm
Első vagyok!
Én sem csináltattam kombinált tesztet, mert nekem szepteember 4-én kelett menni a 12 heti genetikára és még semmit nem tudtak mondani, hogy hol csinálják. Sem az uh-n , sem a vérvételen. Mert szept. 1-töl lett fizetős. Utána meg már szerintem nem valós eredményeket kaptunk volna, így megspóroltam 30 ezret, mert tényleg ennyi Dr Orosznál a magánrendelőben.
Megint első!
Csak az ultrahangot csinálja magánban! A vérvételt a korházban csinálják, ha bemutatod a befizetett csekket! Másnap leveszik a vért!A barátnőmnek összesen 30 ezerbe került!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!