Volt vetélésetek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, hamarosan tervezünk babát a párommal. A korombeliek között rengetegszer, szerintem aggasztóan sokszor fordul elő, hogy elsőre vetélés lesz a terhességből (általában az első trimeszter alatt). Nem tudom, hogy én vagyok-e paranoiás, és korántsem olyan vészesek az arányok, de az az érzésem, régebben nem volt ennyi vetélés a lányok/asszonyok körében.

Ezért érdekelne, hogy akik az én korosztályomból kerültek ki (mondjuk most 23-28 évesek) és volt már terhességük, egyből megmaradt-e a baba vagy elveszítették az elsőt, esetleg másodikat...? Bár én mindig az elsőről hallok :(

2012. máj. 13. 16:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%

Nem volt egy vetélésem se, a harmadik babát várom jelenleg.

Hirtelen több példa is van a barátnőim közül, akiknek 1-2-3 gyerekük van, de vetélésük egy sem volt. Sajnos olyan is van több, akinek első, második, stb terhessége vetéléssel végződött. És olyat is ismerek többet, akinek 1. vetélés, 2. baba, 3. vetélés, 4. baba.

Tényleg sok vetélés van, de azért tudjuk manapság, hogy vetélés, mert már a 4.héten megtudja az anya, hogy terhes lesz. Régen nem tudták meg ilyen hamar a nők, lehet hogy ugyanennyi vetélés volt, csak nem annak tudták be, hanem késett mensinek.

2012. máj. 13. 17:10
 2/24 anonim ***** válasza:
80%

Bár biztosra nem tudom hogy akkor terhes voltam, viszont 10 napot késett, kicsit émelyegtem megjön érzésem volt folyamatosan.aztán 10 napra rá megjött de annyira fájt majd megőrültem sok és darabos volt. Aztán később olvastam hogy nagyon sok késés az terhesség csak nem tud kifejlődni és vetélés lesz.a legtöbb esetben a nő nem is tudja hpgy terhes volt, hacsak nem teszel.

Most viszont terhes vagyok, már a15. hétben, és ha az előző dolog mégsem terhesség volt akkor elsőre megmaradt a baba.

2012. máj. 13. 17:12
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Szerencsére nekem nem volt vetélésem,első babámmal vagyok éppen várandós és lassan itt a vége is.. :) Viszont egy évig próbálkoztunk hogy összejöjjön.. pedig se gyógyszert nem szedtem se semmi gond nem volt. Szerintem akinek elmegy a baba ott van oka,akár egészségügyi,akár lelki eredetű. Kívánom hogy ne legyen semmi gond és egyből összejöjjön a baba! :)
2012. máj. 13. 17:31
 4/24 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az első baba kislány problémamentes terhesség után egészségesen megszületett, a második terhességem végződött vetéléssel igaz csak 6 hetes lehetett, most a harmadik terhességemből itt fekszik mellettem egy 3 hetes kisfiú.

24 évesen volt a vetélésem.

2012. máj. 13. 17:35
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Egy vetélésem volt 11.hetesen.
2012. máj. 13. 18:41
 6/24 anonim ***** válasza:

Egy vetélésem volt, 6-7 hetes voltam. Most problémamentes a terhességem.

18hkm

2012. máj. 13. 19:45
 7/24 anonim ***** válasza:
Nekem két vetélésem volt.
2012. máj. 13. 19:53
 8/24 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél semmi probléma nem volt,21 évesen szültem a kislányomat,(5 hónap alatt jött össze) ,aztán 23 évesen szültem a második kislányom(3 hónap alatt jött össze) , szeretnénk még gyerkőcöt! Most töltöttem a 26-ot márciusban,28 hónapot próbálkoztunk mire összejött,de 9 hetesen most januárban elvetéltem! Holnap tesztelek ha addig nem jön meg,mert késik a mensesem és tüneteim is vannak,5-én kellett volna megjönnie,én 1-jén csináltam tesztet(25-öst) az - volt!! Nagyon remélem sikerült!! Mindenkinek sok egészséget kívánok!!! :-))
2012. máj. 13. 20:15
 9/24 anonim ***** válasza:
27 évesen volt egy vetélésem, 7-8 hetesen, majd született egy lányom. Most 7 hetes vagyok, hét végén megyek vissza a dokihoz, remélem minden rendben lesz.
2012. máj. 13. 20:34
 10/24 anonim ***** válasza:
29 vagyok, mar van egy 3 evesem. Most varom a masodikat, nem volt meg vetelesem. Az ismerosi korombol is csak egy lanyrol tudok, akinek volt.
2012. máj. 13. 20:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!