Mennyi plusszkilót "gyúrtatok" magatokra kedves kismamák?
A 37 hetes vagyok.
Nem diétázom, szép fokozatosan jött föl ennyi. Amikor rámjön vacsorára a falhatnék este 8-9kor, akkor hirtelen mindig megugrott egy fél kilóval, de utána azt tartottam 1-2 hétig, vagy le is ment. Szerencsére csak a baba nő, máshol nem is látszik (de a baba mondjuk 2 héttel nagyobbnak van mérve szinte mindig, pedig pontosan tudjuk mikor fogant :) ).
Én 7kgnál járok,most lépek a 20.ba.
Nem hánytam meg ilyesmi nekem fokozatosan jött/jön fel.hát én is kiváncsi vagyok mennyi lesz a végére:)bár másoktól szinte minden esetben azt hallottam hogy még a 20-25 kg tól is mindenki megszabadult,ami elég bíztató:)
Van hogy nagyon aggaszt és befordulok de a lelkiismeretem tiszta mert tényleg nem zabálok és nem is nassolok.nem látszik rajtam(azt mondják mások)na de akkor hol van?ha vizesedek azt mikbôl veszem észre?(elsô baba,nincs tapasztalat)
Én is 31 hetes vagyok, 8,5 kg-nál tartok, és én is soknak érzem, attól függetlenül, hogy látványosan a pocak nő, más nem:(
De a fiammal csak 12kg-t híztam, ez most úgy fest több lesz. Sebaj, majd ledolgozom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!