Hány hetesek voltatok, mikor az első kilót magatokra raktátok?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, és még nem híztam... ez ugye jó vagy átlagos?2013. máj. 22. 10:13
1/11 anonim válasza:
Én is ennyi hetes vagyok és 7 kiló mínusznál tartok.
2/11 anonim válasza:
Én ezerrel hánytam a 18. hétig, így az első plusz kiló kb. 28 hetesen jött föl, mert 20 hetesen 3kg mínuszom volt :D De az első kiló kb. 22 hetesen érkezett :D
3/11 A kérdező kommentje:
nem semmi.akkor jó sokat hánytatok.
2013. máj. 22. 10:21
4/11 anonim válasza:
24 hetesen jött fel az első, előtte hánytam mint a lakodalmas kutya
5/11 anonim válasza:
nem tudom pontosan,az elsőnél 20 hetesen volt rajtam +5kg,a másodiknál 20 hetesen 2kg.
6/11 anonim válasza:
Nem hánytam és nem is émelyegtem, ugynaúgy tudtam enni, mint előtte. 20 hetes koromig nem híztam semmit, utána 13 kilót.
7/11 anonim válasza:
Nem hánytam, nem émelyegtem, de 18 hetesen eljött a karácsony és akkor kezdtem el hízni. Terhesség végére 20 kiló jött fel :-S
8/11 anonim válasza:
Mind a kettőnél az első 4 hónapban -4kilónál tartottam, utána kezdtek feljönni a kilók.
9/11 anonim válasza:
13 hetesen:) de nem bánom, mert csont kollekció voltam:)) de azt mondjàk a vékonyabbak többet híznak mint a ducibbak:) szóval, lehet valaki azért nem hízott annyit mert husibb, avagy mert sokat hányt :) 67 kg vagyok 171cm szóval így sem kövér :))
21+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!