180 CH diétával felmerült 1-2 kérdés bennem, amire nem találtam választ. Tapasztaltak?
Figyelt kérdés
Szóval a reggeli tej, ugye kizárt. Ez vonatkozik a tejtermékekre is? Gondolok itt a sajtra és a margarinra. Második, hogy este szabad gyümölcsöt enni? Eper, kiwi... Előre is köszi! :)2012. máj. 28. 21:16
1/4 anonim válasza:
A tejtermékek közül a tej, kefir és joghurt a gyorsan felszívódó, ezeket kell reggel kerülni. A többi mehet.
Este lassút kell enni, vagyis gyümölcs nem mehet, mert az gyors. Azt uzsonnára szabad.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segítettél :) Szép estét! :)
2012. máj. 28. 21:31
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy vacsorára mehet 1/4 részben gyors CH is. Pl. nekem 40 gr a vacsorám, ebből 30 lassú és 10 lehet gyors, tehát lehet benne egy kis gyümi is.
4/4 anonim válasza:
utolsó: Igen, de az a pici gyümi is max inkább savanykás lenyen (alma) és nem "édes"
de este én is hanyagolom a gyümit, max egy negyed alma fér bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!