Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 6-7 hetes kismamak?

Töröklany kérdése:

Vannak itt 6-7 hetes kismamak?

Figyelt kérdés
hogy vagytok? hanyinger szedüles? nekem nem ez lesz a masodik babom de megis nagy az izgalom! van egy 9 honapos pici fiam es igy egy kicsit nehez hiszen egy nyugodt percem sincs mindig valami mast akar csinalni!

2012. máj. 28. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia! Gondolom úgy akartad írni, hogy nem ez lesz az első babád... :)

Elvileg 5 hetes körül vagyok, van sok-sok pozitív tesztem, az utolsón már erősebb a teszt csík, mint a kontroll csík.. dokinál voltam másfél hete, de persze még semmit sem látott,majd jövő hét pénteken kiderül... nekem is van egy 11 hónapos kislányom, így én sem unatkozom :) Hányingerem nincs még, viszont időnként mintha ólomból lennék, annyira nehéznek-fáradtnak érzem magam, de hát pihire nincs idő...

2012. máj. 28. 15:58
 2/10 anonim válasza:
Én most már elméletileg 8 hetes terhes vagyok, és holnap megyek az első ultrahangra. Két hete állapította meg a doki a terhességet, nekem ez az első, és nagyon izgulok, hogy holnap a doki látni fog e valamit. Még mindig nem tudom elhinni, hogy baba van míg a saját szememmel nem látok valamit ultrahangon. És tényleg az első ultrahang az hüvelyi vagy hasi? Mert lehet tudatlan vagyok egy kicsit nem tudom.
2012. máj. 29. 00:18
 3/10 A kérdező kommentje:

kedves utolso valszolo nem kell annyit izgulnibiztosan rendben lesz minden! en ugy tudom hogy a 12. hetig hüvelyi ultrahagot hasznalnak!

en ugy gondolom minden gyermek varas kicsitizgalommal jar csak a legizgalmasabb az elsö hiszen nem tudod mi var rad!

en a masodikat varom megis van izgalom ez inkabb olyan anyai ösztön fele! en ma töltöttem be a 6. hetet megis kezdödött a reggeli rosszullet! de valahogy csak tulveszelem! mindenkinek kitartast es boldog babavarast kivanok!

2012. máj. 29. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Változó, hogy milyen uh-ot csinálnak, nálunk pl. hasi uh-ot csinálnak , csak akkor hüvelyit, ha esetleg nem látszik a baba... majd írj, hogy mi volt a dokinál!
2012. máj. 29. 13:56
 5/10 anonim válasza:
Kár volt izgulnom. 12.2mm-es és hüvelyi ultrahangot csinált, és élveztem mikor megmutatott mindent. Szívhangját nem lehetett hallani, csak egy fehér foltot ami ugrál, és mondta a doki az a szívverése. És minden rendben van! :)
2012. máj. 29. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! - Nekem sajnos még 1 hetet várnom kell...
2012. máj. 31. 20:05
 7/10 A kérdező kommentje:
gratulalok a babahoz! en mar voltam ultrahangon terhesseg megallapitasra a 6. heten de szivveres meg nem volt igy a jövöhetre hivtak vissza !
2012. jún. 1. 07:14
 8/10 anonim válasza:
Olyan nehéz kivárni mindent. Én még azt várom, hogy rendesen a szívhangját hallhassam. :) Látni is egy csodás érzés, de hallani nem tudom milyen lehet.
2012. jún. 1. 10:16
 9/10 A kérdező kommentje:

hat egy felemelö es egyben csodalatos erzes!

bar nekem a 2. babam lesz megis nagyon izgatott vagyok ez a terhessegem mindenben mas mint az elözö!

2012. jún. 2. 07:55
 10/10 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hányadik akkor is csodás érzés lehet! :) Nekem ugye az első, ezért is vagyok nagyon félős mindenben. Nagyon félek, hogy mi is vár még rám! De szüleim, párom szülei is mind azt mondják, hogy csodálatos a 9 hónap, még ha szenvedéssel is jár az elején, mint nálam hányás, hányinger, szédülés, de szerintem is ezek a dolgok mint megéri. :)
2012. jún. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!