Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 41-42hetes kismamák?

Vannak itt 41-42hetes kismamák?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tapasztalatokat szeretnék picit gyűjteni,mert már nagyon el vagyok keseredve.Már minden jel,tünet amit el lehet képzelni volt,baba sehol:( Már megpróbáltam minden praktikát,(kivéve a bábakoktélt),azt nem szeretném és semmi eredmény.Holnap kórház és nagyon aggódom.'Természetesen' szerettem volna,h elinduljon.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Köszönöm a válaszokat.

2012. máj. 27. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Anno nekem is meg volt beszélve, hogy másnap indítják a szülést, de még aznap megindult magától, mint derült égből villámcsapás. 41 hetes voltam.

Ha mázlid van, akkor még ma este rádjön a szülés.

De nem baj, hogy holnap indítják, ettől még nyugodtan lehet szép szülésed.

Örülj neki, hogy indítják, mert túl sokáig túlhordani sem jó a gyereket.

2012. máj. 27. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem se aggódj.Én is túlhordtam a fiamat (most 3 hós).De pl. NST vizsgálaton találkoztam egy 2. gyermekes kismamával,ő 3 héttel !!!!!!!! hordta már túl és nem indították be nála a szülést.Szegény,már majdnem megzavarodott,alig bírta magát.Gondolj arra,hogy a lényeg úgy is az,hogy egészséges legyen és a karodban tarthasd végre!A többit meg próbáld "apróbetűs résznek" felfogni! :)
2012. máj. 27. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam a 3. Manócska nem akart kibújni sajnos. 1 héttel hordhattam túl, és be kellett mennem , hogy mesterségesen megindítsák a szülést. Nem akarlak megieszteni, de nem volt kellemes. Nem magától indult el a folyamat, és a gyógyszerekkel és a burokrepesztéssel erőltették a tágulást. Jól feltekerték az adagot, had szóljon....Igaz, hogy így viszonylag gyorsan (5 óra) megszületett a Manócskánk, de a fájások, a fájdalom sokkal intenzíveb volt mint az előző 2 szülésnél, ami természetesebb módon indult el.

Szorítok Nektek, kitartást, gyönyörű egészséges Kisbabát és szép emlékeket kívánok a szülésről!

2012. máj. 27. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat.Sajnos eddig még nem volt mázlim,h esetleg beinduljon.Nem szeretném már én sem,h ennél tovább hordjam,már 41.+5napos vagyok.Aggódom is emiatt.43.hétnél már komoly depresszióba esnék.Itt egyelőre 1géllel fognak próbálkozni,többször 1 nap.Bizom benne,h az segiteni fog és nem kell már más módszerhez folyamodni.

Amit a kedves utolsó hozzászóló irt meg rettegek sajna,mert arról a részéről hallottam.De próbálok pozitivan állni a dolgokhoz.

Nagyon köszönöm a jó kivánságokat:)

2012. máj. 28. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!