Kismamák! Nektek mikor, hány hetesen volt először tej előváladékotok?
Figyelt kérdés
Már 30 hetes terhes vagyok, de még nem tapasztaltam.2012. máj. 27. 02:00
1/12 anonim válasza:
Ha ez az,akkor kb 17hetesen már volt.És folyton jön is átlátszó valami.
2/12 anonim válasza:
24 hetes vagyok, még nekem sem tűnt fel, hogy lenne tej előváladékom. A védőnő azt mondta, ez jelentkezhet már a terhesség elején is, de valakinek csak a harmadik trimeszterben, nincs összefüggésben a tej későbbi mennyiségével..
3/12 anonim válasza:
A legelejétől, ráadásul sok, szoptatni viszont 2 napig tudtam.
4/12 anonim válasza:
Nekem a héten! :) Holnap leszek 32 hetes.
5/12 anonim válasza:
Én nem találkoztam vele, de tudtam szoptatni. Egyébként lehet, hogy jött volna, ha nyomkodom, de azt olvastam nem szabad... :)
6/12 anonim válasza:
Nekem még mindig nincs, de azt mondták nem feltétlen kell tapasztalni. Néha egy sárgás száraz valami van a bimbóvégemen, elvileg ez is az, de nem folyik.
36 hkm
7/12 anonim válasza:
29 hetes vagyok és a napokban picit megnyomtam a bimbómat és megnéztem jön-e belőle valami. Mindkettőben van már előváladék.
8/12 anonim válasza:
Nekem kb a 24. héttől van, éjszaka nem is kevés, nem piszkálom, de volt olyan, hogy tenyérnyi folt van a pólómon, úgyhogy éjjel csak melltartó betéttel tudok aludni azóta.
35 hetes kismama
9/12 anonim válasza:
Egyik gyerekemnél sem volt, mindkettőt császárral szültem, az első 7 hónapig kizárólag anyatejes volt és 26 hónapig szoptattam. A második babó ma 7 napos, ömlik a tejem, tegnap az ő kajálásán kívül 3 dl-t fejtem le. (Ezt csak azért írtam, hogy nincs köze az előtejnek a tej mennyiségéhez)
10/12 anonim válasza:
Nekem nem volt, legalábbis nem emlékszem ilyenre. Rögtön tudtam szoptatni a kisfiam, 2 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!