Te bevállalnád? Rizikók?
Figyelt kérdés
Van már két gyermekem, egyre többet foglalkoztat a gondolat, hogy még egy bébit szeretnék. Most vagyok 37, túl nagy a kockázat a 3. babára, vagy még bevállalnátok?2012. máj. 26. 22:32
1/9 anonim válasza:
Egy részből igen-egy részből nem.
Igen mert nem vagy olyan idős még.
Nem mert ahoz pedig elég idős vagy,hogy ha a gyerek 20 éves lesz te közel 60.
Ezért ez számomra nehéz döntés lenne.
2/9 anonim válasza:
Szia, ez inkább első babánál lenne rizikós, de mivel a méhed már kétszer is tágult bőven a két gyereknél, így elég rugalmas már, szóval nem számít, hogy 37 éves vagy. Az én anyukám 36 évesen szült engem, most boldog nagymama és én egyáltalán nem érzem anyukámat idősnek, most 67 éves. Soha nem is éreztem anyut idősebbnek más korombeliek anyukájához képest, sem az iskolában, sem most. Úgyhogy szerintem ha egészségügyileg rendben vagy, akkor hajrá.
3/9 anonim válasza:
Ismerőseim körében volt, aki 40 évesen szülte az első gyerekét, vagy a másodikat. De van olyan barátnőm, aki most 37, és most kezd el gondolkodni a gyerekvállaláson. Egyik barátnőmet 41 évesen szülte az anyukája (első és egyetlen gyerek), az anyukája 10 évet is letagadhatna a korából, annyira fiatalos, fitten tartja magát. Lehet elküldenek genetikai tanácsadásra - 35 felett úgy tudom automatikusan ajánlják a kismamákat.
4/9 anonim válasza:
Én 36 múltam és az ötödiket várom. :))
5/9 anonim válasza:
Anyukám 36 éves volt amikor engem negyedik gyerekként vállalt, a páromat 42 évesen szülte az anyja. Mi örülünk, hogy ők anno vállaltak minket :) Mindannyian egészségesek vagyunk!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztató válaszokat! 5 gyermekes: GRATULA és jó egészséget mindenkinek!!
2012. máj. 27. 09:23
7/9 anonim válasza:
37 vagyok, és augusztusban születik a harmadik :)
8/9 anonim válasza:
nekem anyum 38 éves és most fogja a 4. gyereket szülni. én 19 vagyok, nekem most lesz az első :)
9/9 anonim válasza:
Én 39 évesen szültem a negyedik babámat(ma 3 hónapos)és már gyúrunk az 5.-re :-)Semmi problémám nem volt se terhesség sem szülés alatt.A dokim azt mondta hogy 45 éves koromig simán szülhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!