Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit egyek/igyak, hogy feljebb...

Mit egyek/igyak, hogy feljebb menjen a cukrom?

Figyelt kérdés
Egy kicsit olyan furán érzem magamat,és a Férjem megmérte a cukromat 3,5 ez magamhoz képest alacsony,mindig 4-5 között van,de inkább 5felé.Mikor a terheléses cukorra mentem éhgyomorra,akkor is 4,1 volt,most meg már reggeliztem is,jégkrémet ill.egy csokit is ettem.Nem értem.Most tömjek magamba hirtelen gyorsan egy csomó édességet vagy mit csináljak?Előre is köszi a segítséget.
2012. máj. 26. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Időjárás változás van, rengetegen érzékenyek rá, nem feltétlenül a cukorral van probléma. Ha nem vagy cukorbeteg, minek méred egyáltalán?
2012. máj. 26. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért tömnél magadba szemetet? Egyél gyümölcsöket, magas a cukortartalmuk. De miért méred magad? Mi volt konkrétan a bajod? Semmi baj a cukroddal.
2012. máj. 26. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Fáj a fejem,meg nem is tudom,olyan nyomott vagyok.Nem tudom leírni,de azt tudom,hogy ha időjárás miatt lenne,az más érzés.Most olyan furcsa.Sztem nem baj az,ha az ember nem cukros,de azért néha megméri magának.A reggelimben volt alma.Megnéztem közben egy laboros papíromat 3,8-tól jó a cukor,úgyhogy nem vészes,csak azért kérdeztem mert most érzem magamon,eddig nem éreztem ilyet.
2012. máj. 26. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Terhesen azért az időjárás változás sem ugyanolyan, mint egyébként. Felesleges a cukrodat mérni, ha nem vagy diabéteszes, csak felhúzod magad.
2012. máj. 26. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem terhelésen 4,12 volt az éhgyomri és alacsonyabb 2 óra múlva, 3,55 a terheléses. Kérdeztem, van-e teendő, mindenki azt mondta, semmi, örüljek, hogy lebontja a szervezetem. Rágj el egy kekszet, vagy egyél egy szem szőlőcukrot, de ezzel nem kell foglalkozni, igyál sok folyadékot.

35 hetes kismama

2012. máj. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!