6.2 lett a cukrom ma reggeli után! Az már magas? Ideges lettem most ez miatt!
Figyelt kérdés
Mivel már cukor beteg vagyok 2tipusú ezért szedek rá gyógyszert és most hogy terhes vagyok havonta járok kontrollra a diebeteszhez!Itthon meg mérem a vércukromat!Eddig semmi baj nem volt!Mindig jót mértem erre ma reggeli után mértem és 6.2 lett!Kétszer megmértem és mind a kettő 6.2lett!Azt hiszem megyek a kórházba nehogy baj legyen!Ti szerintetek!2012. ápr. 26. 10:20
1/3 anonim válasza:
A terheléses vércukornál, a 7-7,8 közötti tartományba eső érték is elfogadott (labor válogatja)! Mivel reggeliztél, olyan mintha terheléses cukrot néznél, szerintem nem magas!
2/3 anonim válasza:
6,2 teljesen jó! Mennyi idővel evés után mérted?
Az első falat után egy órával ha 7 alatt van, akkor teljesen jó az érték, nekem mindig 6 körül van reggeli után.
3/3 A kérdező kommentje:
Reggeli után 1óra elteltével mértem!De később is megmértem és szerencsére lejeb ment 5.0lett!Akkor megnyugodtam!Köszönöm a válaszokat!Azért is mérhetett nagyobbat ha előbb mértem meg?Mert én úgy szoktam,hogy evés után másfél óra elteltével kell mérnem és ma előbb mértem!
2012. ápr. 26. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!