3 napja késik és most hánytam ki a reggeli kávémat. A hőm magas 37. Szerinem terhes vagyok. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Canesten kombit használtam,tegnap hagytam abba és mensi helyett rózsaszín folyásom volt egy kicsi,ma meg egy pici vér.Volt már így és akkor elment a baba.2010. máj. 14. 05:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem mielott a lehetseges problemakon kezdenel idegeskedni (az igy se, ugy se jo) azt kellene megtudni, hogy terhes vagy-e.
Nyugodtan tesztelhetsz, ha kozepidoben volt peteeres (altalaban akkor van), akkor mar pozitiv lesz a teszt.
Ha pozitiv, akkor a canesten miatt nw aggodj, mert azt terhesen is lehet hasznalni, a pecsetelesnek sem biztos, hogy komoly oka van, de azert azzal keress fel egy dokit minel hamarabb.
Elore ne idegeskedj!
2/4 anonim válasza:
A Canestentől nem lehet gond, lehet terhesen is. Én is használtam az elején, és minden ok a kicsikkel.
De mindenképp tesztelj és menj dokihoz!
Drukkolok hogy minden ok legyen!
23 hetes ikres kismama
3/4 anonim válasza:
A babának elméletileg nem ártana a canesten combi. A rózsaszínes folyás pedig nekem a canestentől volt, pont utolsó napon. Tesztelj, drukkolok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a tesztem negatív lett,viszont még mindig nem jött meg és rosszul vagyok.Ezt most nem értem viszont.Szentül megvoltam róla győződve,hogy terhes vagyok.Van már egy fiam,ismerem a terhes érzést.
2010. máj. 14. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!