A ciklus második felében a napközbeni hőmérséklet is magas, vagy csak a reggeli?
Első vagyok
Az, hogy 37-nek kell lenni ha babás az ember, és hogy beágyazódáskor kell 37-nek lenni, hát tömören: hülyeség.
Az ovulációkor megemelkedett hőmérséklet ha marad, akkor abból már lehet baba, de ha amúgy nincsenek terhességre utaló tünetek, akkor a kimaradt menstruáció jelzi, hogy baba van.
A hőmérsékletből ezt nem lehet leolvasni.
Mindkét gyermekemnél hőmérőztem, 36,3 nálam már megemelkedettnek számít, és 36,7 fölé nem ment a hőm sosem (már ameddig még mértem :o)
Az a baj, hogy nem tudom mérni a reggeli hőmet, mert mindig hajnalban érik rám a pisilhetnék, így...
Csak néha azért mérek egyet-egyet, de tudom így aztán semmit sem ér. Napközben most 36,7-36,8 de nekem az alaphőm is 36,4-36,4, úgyhogy gondolom ez kevés, ami most van. :s
Akkor mérd hajnalban a pisilés előtt, az is teljesen jó!
Én is 4-kor mérem, mert olyankor szopizik utána a babám... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!