Estére gyümölcs+sajt, vagy gyümölcs+jogurt hízlaló?
Kicsit túlhaladtam a súlykalkulátor szerinti maximum limitemet is (+ kb. 2kg :) ) és szeretném most néhány hétig tartani ezt, hogy "behozzam magam":)
Most éppen g.dinnyét ettem némi sajttal.
Ami nálam mostanában megy gyümi terén: eper, cseresznye, alma, g.dinnye...
ezenkívűl..
inkább reggel/de. eszek banánt, szőlőt vagy s.dinnyét a cukortartalma miatt.
Sztetek a fenti gyümiket ehetem vmi sajt vagy joghurt kombinációval úgy, hogy ne hizzak tőle? Ajánlotok vmit, ami nektek bejött?
miért? mennyi idő kell neki a lebomláshoz?
sajna nekem a hamlet az kb. 1 órát tart ki, aztán éhes vagyok. nem terhesen oké volt, de így nem merem bevállalni az éhesen lefekvést, a gyümölcs eléggé eltelitett, sok folyadék is volt ez a dinnye, úgy éreztem ez nem lehet olyan rossz választás...
szval mennyi idő kell neki a lebomláshoz?
de akkor az rendben van elvileg... én 6-7kor szoktam vacsorázni és kb éjfélkor fekszem..
vagy?
de ugye átjött, hogy a leírtak vacsora gyanánt volnának, nem nasinak.
külön nem szoktam nassolni, főleg nem este.
Én úgy próbálom tartani a súlyom, hogy ebédre még eszek rendesen, utána délután és este meg már csak gyümölcsöt!
Amikor nagyon éhes vagyok és nem gyümölcsöt ennék, akkor megeszek mást is vacsira, de próbálok visszatérni a gyümölcshöz(a saláta jobb lenne, csak én nem vagyok oda érte).
Én most vagyok 27hetes és 1kg plusznál tartok!
Szia!
Én a gyümi joghurtot azért nem ajánlom, mert hasmenést okozhat, de ha bírja a gyomrod, akkor hajrá. Látom te a gyümit sajttal szereted (még nem próbáltam, de biztos finom), szerintem ez így oksi. Én úgy csinálom, hogy ebédre rendesen eszem, onnantól meg csak gyümölcs egészen este hatig, onnantól pedig semmi. Tehát mondjuk ha cseresznye, akkor egy jó nagy tálból elcsipegetek este hatig, ha alma, akkor mondjuk óránként egy, ha eper, akkor cukor nélkül szintén csipegetésszerűen, a dinnye meg hát... nekem sokáig eltart... :)
Ha nem akarsz hízni, akkor szerintem hagyd el a sajtot a gyümi mellől, és ha utána még megéhezel, akor igyál egy nagy pohár vizet, mert sokszor az ember a szomjúságot is éhségként azonosítja, de a pohár víz általában megoldja a problémát és ráadásul plusz folyadékot is viszel a szervezetedbe. Ezen kívül a nagy pohár vizet/teát a főétkezés előtt is ajánlom, mert eltelít és fele annyit eszel, mint amennyit meg tudnál enni.
Hetven kilóval kezdtem a várandósságot, most vagyok 15 hetes és eddig minusz 2 kilónál tartok és nem azért mert széthánytam magam az elején, mert egyáltalán nem voltam rosszul. Csak így étkeztem és étkezem, ahogy azt fentebb leírtam.
Szép babavárást!
köszi utolsó!
utolsó előtti: te mennyiről indultál kilóban?
köszönöm a válaszod!
ezt kb 2 hétig gondoltam, amikor nem salátázom, tehát nem mindennap.
csak súlytartásnak.
ma grillezett zöldség volt, meg később joghurt utóvacsira.
remélem a legjobbakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!