Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik gyümölcs a legegészsége...

Melyik gyümölcs a legegészségesebb a pici számára? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 13:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Amit te is megkívánsz, a babának mindegy :)
2012. ápr. 10. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Mekkora a pici? amúgy szerintem a hazai alma
2012. ápr. 10. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocs, nem szűkítettem a kérdésedet csak azt láttam gyerekvállalás:) az első válaszához csatlakozom...
2012. ápr. 10. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt pontosan nem tudom mi a legegészségesebb,de ha minden nap mondjuk más-más kerül az asztalra abból nem lehet baj,mert az egyikben ez a vitamin van,a másikban az.

Olyat etess csak vele amit szívesen rágcsál.

Az én kislányomnak ez az alma,banán,barack. Hiába próbálkoztam kivivel,eperrel,érdekes módon nem kéri. :( Legnagyobb bánatomra.

2012. ápr. 10. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Én sok almát, narancsot, kivit, banánt

ettem, de olyan is volt, amikor a citromot kívántam meg:)

A lényeg, hogy fogyassz elegendő gyümölcsöt, amit csak megkívánsz.

2 gyerekes 30hetes km.

2012. ápr. 10. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Mikor terhes voltam és kérdeztem a dokimat erről (mivel baromira nem kívántam semmilyen gyümölcsöt sem), akkor azt mondta, hogy ha egy-egy almát megeszek naponta már tettem a magzat és a saját egészségemért.
2012. ápr. 10. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja és ami éppen érik, azt kell enni:)

Te hány hetes vagy kérdező?

2012. ápr. 10. 14:08
 8/10 A kérdező kommentje:
8 hetes vagyok. másodikot várom. Elsővel kívántam a gránátalmát, a kivit, narancsot de most rá sem tudok nézni.
2012. ápr. 10. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, az agyonpermetezett primőr nem a legjobb. Érdemes a hazai kínálatból választani, ami épp a soros. (Bár én is ettem epret, azért remélem nem lesz nagy baj :))
2012. ápr. 10. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:

En almat es narAncsot ettem sokat, bar a narancs gyumolcscukortartalma elvileg magasabb, ha ingadozik a vercukrod, akkor azzal ovatosan kell banni. Egyebkent meg szezongyumolcs sorban, ami jonni fog: eper, cseresznye, meggy, barack, stb. Ha gyomoregos leszel, akkor alig fogod birni ezeket megenni, de remeljuk nem lesz gondod.

En nagy almas vagyok, evek ota ket alma a vacsoram, imadom. Elso babat varva szekrekedesem volt allandoan, akkor probaltam ki az almas vacsit es nagyon bevalt, segitett es megszerettem.

2012. ápr. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!