Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, minden nap szigorúan...

Kismamák, minden nap szigorúan megeszitek a gyümölcs adagotokat?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nekem van,hogy néha elmarad. Van két kisfiam és bizony néha úgy elmegy egy nap,hogy csak azt veszem észre hogy este van és nem ettem ma gyümölcsöt. Reggel van-aztán meg már este. Vagytok így vele ti is?

2012. márc. 11. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem!!

Ezen ne agodj,azért is vannak a magzat védö vitaminok :)

Amugy vagyunk mi is igy,gyorsan telnek napjaink.......

2012. márc. 11. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
én is kerül-fordul elfelejtem, de a vitanmint szedem meg hát pár napon nem múlik semmi
2012. márc. 11. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem. Én is mindig megfeledkezem, jó, ha egy nap egy banánt, vagy egy almát legyűrök. Korábban csináltam grépfuit-narancs levet, de már azt sem szoktam. Már várom a nyarat, hogy legyen sok sok finomság, mert már ezektől a téli gyümölcsöktől herotom van, nem szeretem... nem tudom elképzelni, hogy bármennyi vitamin is van bennük (pedig tuti több van, mintha nem ennénk).

De mivel állandóan beteg vagyok, megfogadtam, hogy ok, akkor minden nap zöldség, gyümölcs. Bár a paradicsomnak sincs semmi íze, retket is ettem már, általában két féle zöldséget eszünk a reggelihez, + a gyümölgy ment, ráadásul a kivi is. Had ne mondjam: két nap munka után megint lebetegedtem. Vitamint szedek, femibiont, C vitamint is 500 g-osat (erről megoszlanak a vélemények) E vitamint is 200 g-ot a doki tanácsára és mégis két nap alatt ágynak dőltem megint.... Ennyit a téli gyümölcsökről. (persze lesarkítva, de elkeseredtem)

Augusztusban születik a babám, pont télen lesz 5-6 hónapos, amikor kezdhetem neki adni a gyümölcsöt... mit fogok? Majd őszibarackból kell lefagyasztanom egy jó nagy mennyiséget azt hiszem.... Kicsit elkanyarodtam, de most ez a véleményem a gyümölcsökről :o((

2012. márc. 12. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!