Ki (k) re vonatkozik a veszélyeztetett terhesség?
Figyelt kérdés
Óvónőkre, dajkákra is...?2012. máj. 22. 18:12
11/17 anonim válasza:
Engem is ki akart írni,pedig csak egy könyvesboltban dolgozom,igaz,nekem görcsölt a hasam állandóan.Kérdezd meg,nem veszítesz vele semmit.:)
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 23. 16:45
13/17 anonim válasza:
Bocsi, hogy itt kérdezek. De, aki gyógytornász, azt is elküldik táppénzre? Csak az emelgetés miatt kérdezem.
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül, de ha szükséges, akkor igen.
15/17 anonim válasza:
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy én hűtött környezetben dolgozom gyakran rohangálunk -30fokos fagyasztóban és nehezeket emelünk a főnökasszonyom elvárná h még nagy pocakosan is menjek dolgozni csak legyen ember bent én félek hogy valami esetleg történhet 10.hetes vagyok,kiírhatnak veszélyeztetett terhesnek?
16/17 anonim válasza:
Ki fognak írni. Gratulálok a babához.
17/17 anonim válasza:
köszönöm szépen =) igaz persze jobb lenne dolgozni még hogy azért a fizetésem jobb legyen de így nem éri meg bemennem és félek,hogy akármi is lehet =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!