Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki (k) re vonatkozik a veszély...

Ki (k) re vonatkozik a veszélyeztetett terhesség?

Figyelt kérdés
Óvónőkre, dajkákra is...?
2012. máj. 22. 18:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

izé..mi a kérdés? ki lehet veszélyeztetett terhes? Minden terhes nő,akinél valami komplikációlép fel.

Gondolod, hogy az ovónőnél ilyen nem fordulhat elő?

2012. máj. 22. 18:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a terhességtől függ, nem a foglalkozástól. Pl ha volt valakinek korábban vetélése: tök mindegy, hogy gyári munkás, napszámos, tanítónő vagy könyvelő, esetleg munkanélküli.
2012. máj. 22. 18:18
 3/17 A kérdező kommentje:

Úgy értem, h olyan helyen dolgozik, ahol feertőzésveszély lehetséges...

Ne nézzetek már ennyire hülyének.

2012. máj. 22. 18:20
 4/17 anonim ***** válasza:

1. első terhességem lombikbaba volt, így automatikusan emiatt veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak

2. a terhesség 9. hetében láttak valami köldökzsinór megvastagodást (ami később vaklármának bizonyult), majd 23 hetesen nyílni kezdett a külső méhszáj, ezért végig veszélyezetett terhes voltam (vagyok mert még nem bújt ki:)

2012. máj. 22. 18:22
 5/17 anonim ***** válasza:
Konkrétan ilyen indokkal szerintem nem írnak ki, max elmondod az orvosodnak, hogy mi a felállás és akkor ő kiír, de biztos nem a munkahelyet írja indokként. Szerintem... Nálam így volt anno, napi 300km-t vezettem, pakoltam egész nap, 20.hétig csináltam, aztán kiírattam magam.
2012. máj. 22. 18:23
 6/17 anonim ***** válasza:
az nem az ovónő és a dajka. Az paks, fertőző labor az ANTSZ-nél, vegyigyár.....
2012. máj. 22. 18:23
 7/17 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm a válaszokat
2012. máj. 22. 18:39
 8/17 anonim ***** válasza:
Unokatesóm a kórházban a művesén dolgozik, és őt automatikusan elküldték táppénzre, pedig szerencsére minden rendben velük.
2012. máj. 22. 19:01
 9/17 anonim ***** válasza:
én gyenge méhszáj miatt vagyok veszélyeztetett, de csak a félidő környékén kérdezte meg a doki, hogy milyen a munkám, kiírjon-e táppénzre.
2012. máj. 23. 00:05
 10/17 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Ezzel azt akartam írni, hogy ha normális az orvos, akkor szerintem nem problémázik azon, hogy adjon-e egy papírt, hogy elmehess táppénzre.
2012. máj. 23. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!