02680 veszélyeztetett terhesség mit jelent?
Kutattam még egy kicsit, és két helyen is olvastam, hogy általában finanszírozási dolog miatt írják ezt.
Pl: a linkban a 2008.08.14. 08:07-es kérdésre adott válaszban. (Már az oldal vége felé van.)
én is vesz.terhes vagyok de nekem nem irt rá soha semmit, csak kiirt táppénzre. Én speciel elsősorban anyukám miatt vagyok az, mert neki 6 babábol 2en maradtunk meg az öcsémmel, másodsorban 3 évig volt a project, nem sikerült, és most hogy sikerült, a doki azt mondta kiir mert véletlenül sem akarja hogy elmenjen a baba ha már ilyen nehezen jött össze, harmedsorban viszont a munkám eléggé hát hogy is mondjam ...sokat kell emelgetni meg hajolgatni, rekeszek , dobozok stb a fönököm meg egy tusko...ugyhogy én ezért lettem v.terhes.
Mindenesetre kérdezz rá a dokinál legközelebb
Szia!
semmi baj ne aggódj!csak a kórházi elszámolás miatt írják rá a lapra. mikor én is megkaptam majdnem szívbajt kaptam, de aztán utánna kérdeztem és csak a finanszirozás miatt írták rá! ha baj lenne szóltak volna!
Boldog baba várást!
azért elég jo fejek hogy nem szolnak hogy figyu az csak kamu -.-
a kismama meg meg van ijedve mint te is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!