Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Update a terhesség alatt?

Update a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki az update szerint táplálkozik terhesen? Esetleg rendel is update menüt? Tapasztalatok? Vélemények? Tényleg nem egészséges a babáknak?

2012. máj. 22. 13:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jesszus, fogom a fejem, hogy mennyi butaságot írtok itt össze-vissza!

Előszőr is az Update életmód alapja a finomított szénhidrátok visszafogása, mint a liszt és cukor, és sok zöldség, gyümölcs, tejtermékek, húsok fogyasztását javasolják. Az egészséges táplálkozásnak is ez az alapja tudtommal. Éhenhalni nem hal éhen egy magzat sem emiatt. Afrikában még update kaja sincs, még is születnek ott is gyerekek.

Az egyik válaszoló már jól leírta, hogyha betartod, hogy délig eszel cukrosabb, kalóriadús ételeket, és délután már könnyebb ételeket fogyasztasz, akkor azzal nem fogsz ártani.

Én a terhességem alatt semmilyen update kaját nem ettem, mert számomra nagyon drága a pl. 1000 forint az update zsemlemorzsa. Normál kajákat ettem, 3600 grammos babát szültem.

2012. máj. 22. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Terhességi cukros vagyok, rendeltem update előre elkészített ételeket amikor még dolgoztam, mert sokszor csak így tudtam megoldani a megfelelő mennyiségű szénhidrát bevitelét ebédre. Hát nem volt jó ötlet, úgy felnyomta minden alkalommal a cukromat, hogy 3-4 próbálkozás után hagytam a fenébe. szerintem nem az van benne, ami le van írva...
2012. máj. 22. 14:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy látom ez is a vitatémák körébe tartozik. A helyzet, hogy nem szeretnék nagyon meghízni, most vagyok a 23. hétben és valahogy mostanában elég gyakran jár az eszem a kajáláson, szóval eléggé megnőtt az étvágyam, pedig ez eddig nem volt így. Mit tegyek?
2012. máj. 22. 16:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó kérdésedre válaszolva én reggel rendesen reggelizem (szendvics megpakolva sajttal, sonkával, uborkával, paradicsommal mellé tejeskávé, igaz az cukor nélkül, mert én úgy szeretem), aztán ebédre is rendesen eszem, csak előtte megiszom egy jó nagy pohár vizet, és igy kevesebbet tudok betolni. Aztán vacsoráig gyümölcs csipegetés, vacsorára meg leves, onnantól kezdve semmi. Mivel nekem van kutyám, ezért reggel, délben, este elviszem egy körre, az esti séta kétszer akkora, mint a másik kettő, igy megvan a mozgás is hozzá. Egyébként meg igyál sok sok folyadékot, mert sokszor az ember a szomjúságot is éhségnek érzi.

2012. máj. 22. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja és délután nem eszem széndhidrátot (legalább is megpróbálom), tehát tészta, rizs, krumpli, péksütemények nuku.
2012. máj. 22. 17:19
 16/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát! Csak megjegyezném, hogy nem én pontoztam le senkit, valaki helyettem döntötte el, hogy melyik válasz hasznos, illetve nem.

Kedves Médea! Köszi a választ! A mozgással nincs gond, én meg is őrülnék, ha nem tornáznék, vagy gyalogolnék, úsznék minden nap. Szóval nem ezzel van a baj. Az ivásra próbálok figyelni, azzal sincs gond, de az igaz, amit írtál, hogy sokszor ivás helyett, eszik az ember. Egyébként rájöttem, hogy a kb. 1 hete tartó mérhetetlen étvágyat valószínűleg a Magne b6-nak köszönhetem, szóval ezt megpróbálom lecserélni.

2012. máj. 23. 07:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Én a terhesvitaminoktól voltam iszonyatosan éhes mindig (B vitaminok miatt) állandóan éhes voltam szinte. Első babámnál szedtem szinte végig az eredmény 17 kiló plusz lett..:/

Volt benne víz is persze de akkor is sok.

A második harmadik babámnál már nem szedtem terhesvitamint, csak folsavat 12.hétig, meg calciumot, d3-at külön. 4 kiló feletti babáim lettek. 8 és 9 kilót híztam.

2012. máj. 23. 08:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Norbiék azt mondják hogy lehet terhesen enni a kajájukat amúgy.De sztem jobb ha Te magad készíted el otthon azokat.Olcsóbban kijössz,és tudod is mik vannak benne.:)És még fííínom házikoszt is:) vegyél nyírfacukrot cukor helyett,stb.
2012. máj. 23. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne updatezz! Egyél jó kis kajákat meg amit megkívánsz,persze ésszerűen.Mit szeretnél?Egészséges,normál testsúlyú babát vagy egy nyeszlett kis súlyú újszülöttet világra hozni,mint a Rubint Réka? Én elgondolkodnék ezen!
2012. máj. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!