Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Update a terhesség alatt?

Update a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki az update szerint táplálkozik terhesen? Esetleg rendel is update menüt? Tapasztalatok? Vélemények? Tényleg nem egészséges a babáknak?

2012. máj. 22. 13:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Az update alapból nem egészséges, tele van mesterséges cuccokkal, csak épp nem ezt reklámozza róla a média.
2012. máj. 22. 13:20
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
hát valószinü nem egészséges se a babának se neked...
2012. máj. 22. 13:23
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Az első hozzászólást csak megerősíteni tudom. Olvasd el mit trartalmaznak Norbika "termékei".
2012. máj. 22. 13:23
 4/19 anonim ***** válasza:
58%
Update menüt nem terhesen sem... A férjem belgyógyász, érdekeseket mesélt róla, nem az egészség csúcsa.
2012. máj. 22. 13:27
 5/19 anonim ***** válasza:
9%

Én már olvastam olyan esetről (itt a gyk-n),hogy a kismamam Réka mód tornázott és ezeket a műkajákat ette és ÁLLÍTÓLAG a baba éhen halt benne.

Én nem tudom,ez mennyire igaz,de csak negatívakat hallok róla,így akár ez is igaz lehet.

2012. máj. 22. 13:27
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

Előző válaszolóktól kérdezném:

Update termékek lehet hogy nem a legegészségesebbek, de ha a cukrot, vagy a szénhidrátot kihagyod, vagy csökkentett mértékben fogyasztod azt is károsnak tartjátok?

Amikor a lányomnál rossz lett a terheléses cukrom, akkor kaptam egy diétás füzetet, mit szabad enni és mit nem, miből csak keveset, szinte minden egyezett az update kódokkal.

2012. máj. 22. 13:29
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem úgy ha csak az alapelveket tartod be (cukrosabb zsírosabb ételek délelőtt és 12 után már csak kevésbé hízlaló ételek mehetnek) az nem hinném hogy káros.

Persze nem az édesítőszerrel készített dolgaikra gondolok.

Nem tudom, nem akarok okoskodni, de nagyon sokan követik Norbiék módszerét kismamaként is (tele van vele a net).

Én nem ástam bele magam annyira az update módszerbe, mivel én annak vagyok a híve hogy kevesebbet eszek többet mozgok az fogyáshoz vezet:)

2012. máj. 22. 13:32
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
Minek ez az update módszer?! Táplálkozzatok egészségesen, sok zöldség, gyümölcs, hal, naponta kicsi mozgás, és máris ugyanaz a hatás. :)
2012. máj. 22. 13:42
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem bunkózni akarok, és bocs az off-ért, de azt nem tudom elképzelni, hogy éhen haljon egy magzat. Előbb lenne komolyabb baja az anyának, hiszen a baba elveszi amit tud, persze ha már nincs mit, akkor meghalhat a magzat is, de nem úgy, hogy közben anyuka meg fitt, és köszöni jól érzi magát.

Viszont: Én terhesen soha nem diétázom. Mondjuk szerencsém is van, mert eddig egyik babámnál sem voltak falásrohamaim, de azt sosem néztem, hogy most hízlal-e, vagy diétás-e.

2012. máj. 22. 13:48
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
4-es, miket meselt a ferjed? Esetleg priviben, ha nem szeretned kiirni. Koszi :-)
2012. máj. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!