Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas a pulzusom. Ez árthat a...

Magas a pulzusom. Ez árthat a babámnak?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok,mostanában mérem a vérnyomásom és magas a pulzusom 100-101 szokott lenni.És érzem is hogy magas.Viszont a vérnyomásom az jó,csak a pulzus magas.
2012. máj. 21. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Háziorvos vagy nőgyógyász tanácsát mindenképp kérd ki.De szerintem ilyenkor normális,ha magasabb a kelleténél.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 21. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
én azt olvastam, hogy ilyenkor megemelkedik a pulzusszám is, bár a Tiéd kiugróan magas. én a 25. hétben vagyok és 80-as a pulzusom, de vérnyomás és minden más rendben van. az is számít, hogy mikor méred és milyen állapotból pattansz, hogy megmérd. de egy kérdést mindenképp megér a védőnőnél szerintem, vagy akár a dokidnál.
2012. máj. 21. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
110 fölött kell kezelni terhességben a magas pulzust, ha számodra különösen zavaró, említsd meg az orvosnak nyugodtan..
2012. máj. 21. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Én megemlítettem már, azt mondta a védőnő, hogy nem baj, természetes a magas(abb) pulzus. Nekem kicsit alacsony a vérnyomásom, és emellett a pulzusom mindig 100 fölött van (általában 116), és 134-nél kérdeztem rá, hogy nem okoz-e gondot, de erre is csak legyintettek. :)

39 hkm

2012. máj. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!