Nagyon sos, fuszeres etellel arthattam a babamnak? A
Nem árt neki, legfeljebb kicsit megfájdul töle a hasa, ha erös volt, de az sem biztos.
Délamerikában, Dél-Kelet Ázsiában MINDEN baba kezdettöl igen csipös ételeket kap, mert ott ez a szokásos, mégpedig azért, mert a melegben könnyen elkezdenek romlani az élelmiszerek és az erös fertötleniti.
Te most terhes vagy és csípőset ettél?
Hogyan ártanál ezzel neki, könyörgöm? Nem túlzás ekkora para már?
Vagy nagyon tetszett neki :)
Az első terhességemnél az első trimeszterben szinte csak az extra csípőset tudtam megenni :) A kisfiam mozgását a 19 héten éreztem először amikor valami nagyon csípős kínai kaját ettünk :) Most 3 és fél éves, imádja az "ízes" jól fűszerezett ételeket. A babák első ízélményei még magzatkorban vannak. Ártani biztosan nem ártottál vele.
...á szerintem egy ilyen alkalom nem árthatott neki. Azért ne edd kanálszámra :D
Persze nem szeretik a védőnők és a dokik a sót, mert vízmegkötő hatása van, de ez elsősorban rád jelent veszélyt a víz miatt. Olyankor mondanak teljes sómegvonást, ha vizesedsz.
A csípőset meg azért írtam, mert a kérdésben sós-fűszerest írtál :) ...és olyan jó emlék volt az a nap nekem, rögtön az ugrott be :)
huu imádom a csípős kaját, de arról már tudom, hogy azzal nincs baj, mert rákérdeztem, csak most a sós miatt szartam be, mert tudtam, hogy a só nem valami jó dolog :)
Folyton indiai kaját eszem, tikka, tikka masala, némelyik néha olyan csípős, hogy leég a nyelvem, de imádom:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!