Mennyit árthattam vajon a babának?
Ne aggódj,nem ártottál semmit.
Jó dolga van odabent.
Akkor ártanál,ha nap mint nap több órán át töményen szagolnád ezeket a vegyi anyagokat. Mind a festékre mind a takarító szerekre gondolok.
Én első babával a pocakomban laksáfelújítottam (ablakcserével mindennel együtt,egyedül voltam otthona munkásokkal,a férjem dolgozott. Kerültem a port,és a zajt,de mást nem tudtam tenni.
Most a másodikat várom, van egy 2 éves kislányom,akit szintén emelgetek. Amikor tehetem elkerülöm ezt,és megpróbálom megoldani másképp,de sajna vannak helyzetek amikor nem lehet kivédeni az emelgetést.
Most vagyok 10 hetes várandós,és aggódom is picit,mert az első babával idő előtt kinyílt a méhszájam,így nem biztos hogy sokáig emelhetem a lányomat.
Hidd el,nálad minden rendben!
Boldog babavárást neked,sok örömöt az egész családnak az új lakhelyen!
Mikor terhes voltam és még dolgoztam, akkor a mellettünk lévő épület egy festőműhely volt, ahonnan folyamatosan átjött a festékszag, hígítószag. Én is aggódtam, hogy mi lesz, mert még kisterhes voltam, nem is akartam volna szólni még a munkahelyemen, de annyira elviselhetetlen volt a szag (már csípte a szemünket), hogy szóltam a főnökömnek, aki szól a festékműhelyeseknek, hogy találjunk ki valamit. Szerencsére pár napon belül lett is megoldás, így nem kellett táppénzre mennem. Hetekig nem lett volna bátorságom ezt szagolni, nehogy ártson a babának. De így is sokáig szagoltam, és egy makk egészséges kislányom született.
Szerintem se tartózkodj órákig ott, de nem ártottál szerintem, nem lesz semmi baj.
Én mid a két terhességnél végigcsináltam egy laksáfelújítást, az ajtókat magam festettem, nem si engedtem volna holmi barbár festőkenk.
Volt padlócsiszolás,...
je és emellt még dolgoztam is.
Első vagyok.
Képzeld,én is pont így vagyok! Férjem már nem is érti hogy mi van velem,mert az első babánál nem paráztam ennyire mindentől,mint most! Pedig jómagam is azt hittem,hogy mostmár "rutinosként" más lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!