Nagy veszekedés. Árthattam ezzel a babának?
Sajnos a mai napom nagyon rosszul sikerült. Annyira felidegesített egy családtagom, hogy iszonyúan kiborúltam, sírtam kb. 20 percen át. Az arcom és fülem bevörösödött és forró volt, valószinú felment a vérnyomásom, és remegett a kezem. Nagyon becsaptak engem.
Eddig sosem borultam ki, főleg nem ennyire. Ezzel árthattam a kisbabámnak? Nagyon sajnálom őt, hogy biztos érezte a kiborulásomat. 33 hetes vagyok.
Légyszi írjatok.
Nem okozott a babának bajt. De megérezte. Ezt nekem egy pszichológus mondta, mert a terhesség elején én is sokat stresszeltem, s azt mondta a pszichológus hogy a baba érdekét nézzem, mert ő átveszi amit az édesanyja érez. Azóta próbálok nyugodt maradni, pozitívan reagálni még a negatív dolgokra is. Persze ezt sem mindig lehet....
Nyugodj meg és pihenj egy kicsit. Minden rendben lesz.
Boldog babavárást.
32 hetes kismama
Nyugalom,kérdező!
A babád megérezte,de nem lesz semmi baja.Próbálj megnyugodni,vegyél egy jó meleg fürdőt,igyál teát,és olvass nyugtató könyveket.:)
17.54-es vagyok. A baba is átélte, de ne aggódj, Ő Téged választott Édesanyjának és tudja/érzi, hogy mennyire szereted. És tudja hogy Te sosem akarnál Neki rosszat.
Várandósság alatt amúgy is kicsit érzékenyebb majdnem minden kismama... de ettől még a Te babád kiegyensúlyozott, boldog és nagyon egészséges lesz. Ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!