Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13-hetes babás vagyok! Mostaná...

13-hetes babás vagyok! Mostanában sokat sírok, mert veszekedés van, a párom meg én köztem. Nem ártok a babámnak a sok sírással?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, a sírás stresszoldó, méreganyagok távoznak el vele a szervezetből, boldogsághormont szabadít fel, megkönnyebbülést hoz. Ebben az értelemben, nem árt a babának. Viszont ami előtte van, a stressz és a veszekedés, az annál többet.
2008. dec. 8. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia

Próbáljátok rendezni a dolgokat gyorsan mert ha állandóan feszült vagy a vérnyomásod is jól felemelkedik és az nem túl jó

2008. dec. 8. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem.A Baba benned biztonságban van,és miért lenne az job ha elfolytott érzelmekkel lennél tele ?Nem azt mondom, hogy nyugodtan veszekedjetek kedvetekre, hanem azt, hogy attól mert kismama valaki ,nem élhet burokban,érni fogják ugyanúgy ahogy azelőtt a külső hatások!Simogassad a pocidat és mondd el neki, hogy ő ott biztonságban van ,ne féljen ,és azt is elmondhatod neki nyugodtan, hogy mi baj van köztetek,és hogy megpróbálsz mindent, hogy ez megoldódjon!Fel a fejjel!Minden rendben lesz!!
2008. dec. 8. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A siräs az nem baj,de a stressz,es az idegeskedes az IGEN!!!Ahogy erzi magät a kismama,ugy erzi magät a baba is,ezert probäljätok megoldani kevesebb veszekedessel a problemäkat(tudom ezt könnyü irni).Ha viszont nem megy akkor ha egyedül vagy,tedd be a kedvenc cd-et es lazits!!Vagy egy jo meleg fürdö!!A lenyeg hogy probäld magadat többször ellazitani,es nem gondolkodni...vagy ha igen akkor csak szep dolgokra!!!Boldog babaväräst!!
2008. dec. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!