Arthattam a babanak?!
egy egészséges terhesség nem megy el emiatt.
ne izgulj mert az adrenalinból Ő is kap...
nyugi.... nem lesz semmi baj.
Nekem is volt balesetem, de nálam a 20. héten.Semmi baj nem lett, pedig nagyon megijedtem.
Ja, és az a bunkó, aki teljes gőzzel belém jött otthagyott, a többi autós pedig meg sem állt.Pedig látták amikor kiszálltam, hogy kismama vagyok.
Az ügyeletre be kellett mennem.Azt mondják, ilyenkor jobb megnézetni.Nem tudom, hogy ennyi idősen is meg szokták-e nézetni uh-val koccanásos baleset után.
Nagyon nagyon szepen koszonom a segitsegeteket!!!Nagyon megijedtem, bar halistennek nem volt igazi koccanas, csak a tukreink utkoztek, de azert gondolhatjatok...!!
Sajnos most egy ideig kulfoldon vagyunk, es itt az a szokas h a 12. hetig nem uh-znak, de meg vervetelt vagy terhessegi tesztet sem csinalnak, csak elhiszik h terhes vagy!!!Gondolhatjatok, mennyire izgulok (bar probalok nem!!) h minden rendben legyen, mult heten volt egy kis pecsetelo verzesem, amivel semmit sem csinaltak!!Ezek utan az egyetlen amit tehetek, probalok bizni h minden rendben van, es egyaltalan tenyleg terhes vagyok (bar mar 6 tesztet csinaltam...)!!!
Gratulálok a nagylányodhoz!!!:-)))Tervezitek már a kistesót?
Ha nem lett volna uh-d a 12.hétig,miből tudtad volna h minden ok a kislányoddal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!