Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az előbb kicsit megégett a...

Az előbb kicsit megégett a mikróban a zsemle. Mikor kivettem, barna volt az alja és a papír, amit betettem. Gyorsan kivettem és szellőztetek, mert elég fojtó szag jött ki. Ugye ettől nem lesz baja a Babámnak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 16:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Füst nem volt a lakásban, csak olyan égett pirítós szag. Most mikrót sikálok. Csak aggaszt a dolog azért.
2012. máj. 11. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem! És ne parázd túl mert egy agyrém lesz az aminek nem erről kellene szólnia.
2012. máj. 11. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!! Igyekszem nem túlaggódni, csak még Ő lesz az első!
2012. máj. 11. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Terheség nem betegség.

Ne dohányozz, ne igyál alkoholt és ne drogozz, ne egyél nyers állati eredetü dolgot és amúgy csinálj mindent ahogy szoktál.

Annyit emelj amit terhesség nélkül is mindennapokban emeltél, és ha néha odaég a kaja de nem ég a lakás nem kell még a tüzoltókat hívni.

2012. máj. 11. 17:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos iszonyat aggódós vagyok, az egész életem minden területén tiszta önbizalom és határozottság vagyok, de a Pici kifogott rajtam :-)
2012. máj. 11. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennyire azért ne parázz, sajnos a városi levegő sem tisztább...Az ellen mit teszel?
2012. máj. 12. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Á semmit, igazad van!
2012. máj. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!