Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hét 5 napos vagyok, lehet...

15 hét 5 napos vagyok, lehet így valami baja a babámnak?

Figyelt kérdés
Tegnap volt az esküvőm,és ittam 4 felest, és 1 kis bort.
2012. máj. 13. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát a felest azt nem kellett volna...

Konkrétan nem tudom, hogy mi baja lehet a babának, de jót nem tett, az biztos. Néhanapján egy fél-egy deci bor nem árt, de a töményet biztos, hogy kerülni kell.

2012. máj. 13. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
a 4 feles után neked mit jelent a "és egy kis bort" ?
2012. máj. 13. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

7 hetes babás vagyok, mi is tervezünk a párommal esküvőt nemsokára.

Eszembe sem jutna inni, akár egy kortyot is! Babát vársz, minek iszol???!!! Borzasztóan felelőtlen vagy!

2012. máj. 13. 10:10
 4/8 anonim ***** válasza:
A feles valóban nem kellett volna.A 4 feles helyett 1 vagy 2 esetleg,nagy ritkán,na de négy..Ettől függetlenül nem hiszem,hogy lenne baja.Én 20 hetesen egy fél üveg bort ittam meg,azután még egy alkoholos sört.Na és lám,ma 4 hónapos a kislányom,és az ég világon semmi baja nincs!:) Azért a későbbiekben ne igyál ennyit.Egy kis bor(fél,vagy egy deci)nem árt,de mértékkel!:)
2012. máj. 13. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Esküvő ide,vagy oda én egy kortyot nem ittam volna pocakosan(egyébként sem szoktam).Még szopizott a lányom kb 1 éves volt,megittam 2 korty bort,rettentő bűntudatom volt.
2012. máj. 13. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de nem vagy normális!

Valószínűleg nem lesz semmi baja a babának, de hogy juthatott egyáltalán eszedbe meginni 2 deci töményet, meg rá bort!?? Áááááááááááá!

2012. máj. 13. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:

A világon semmi baja nem lesz... a korszerű tokolitikus szerek előtti időkben (mondjuk 40-50 éve) alkohollal kezelték a fenyegető vetélés eseteit, mert ellazítja a méh izomzatát - szájon át és infúzióban is... bizony elhangzott a "kismama, igyon meg egy felest" tanács is...

A károsodást, a magzati alkohol szindrómát, azt a rendszeres alkoholfogyasztás hozza létre, nem az alkalmi...

[link]

Persze ettől még részegre senki sem igya magát, mert a heveny alkoholmérgezés az nyilván ártalmas - mint minden mérgezés.

2012. máj. 13. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem semmi baja nem lesz. tudom, hogy felelőtlenség volt, de most az egyszer fordult elő, többet biztos, hogy nem fog.
2012. máj. 14. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!