15 hét 5 napos vagyok, lehet így valami baja a babámnak?
Hát a felest azt nem kellett volna...
Konkrétan nem tudom, hogy mi baja lehet a babának, de jót nem tett, az biztos. Néhanapján egy fél-egy deci bor nem árt, de a töményet biztos, hogy kerülni kell.
7 hetes babás vagyok, mi is tervezünk a párommal esküvőt nemsokára.
Eszembe sem jutna inni, akár egy kortyot is! Babát vársz, minek iszol???!!! Borzasztóan felelőtlen vagy!
Már ne haragudj, de nem vagy normális!
Valószínűleg nem lesz semmi baja a babának, de hogy juthatott egyáltalán eszedbe meginni 2 deci töményet, meg rá bort!?? Áááááááááááá!
A világon semmi baja nem lesz... a korszerű tokolitikus szerek előtti időkben (mondjuk 40-50 éve) alkohollal kezelték a fenyegető vetélés eseteit, mert ellazítja a méh izomzatát - szájon át és infúzióban is... bizony elhangzott a "kismama, igyon meg egy felest" tanács is...
A károsodást, a magzati alkohol szindrómát, azt a rendszeres alkoholfogyasztás hozza létre, nem az alkalmi...
Persze ettől még részegre senki sem igya magát, mert a heveny alkoholmérgezés az nyilván ártalmas - mint minden mérgezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!