Miért csinálják ezt a kismamák?
Figyelt kérdés
Nagyon visszataszító szerintem, hogy míg sokan képesek súlyos tízezreket költeni mindenféle integrált tesztekre, nehogy beteg gyereket szüljön, addig az alapvető dolgokat nem adják meg a magzatnak, mint például a normális mennyiségű folyadék. Inkább azt nyávogják, hogy ők csak napi 1 litert tudnak inni, ha pedig baj történik, akkor magukon kívül mindenkit okolnak.
Egyszerűen nem értem ezt.
2012. máj. 19. 20:27
11/12 anonim válasza:
Én tökéletesen megértem a kérdést. Egy keleti országban élek ahol olyan gyökrerek a terhes nők, hogy az már FÁJ! Közli velem a kiscsaj, hogy nem szabad lakkozni a körmöt, mert a körmön keresztül a véráramba kerül a lakk és árt a babának. Aztán meglátja, hogy fagyit eszem és közli, hogy terhesen nem szabad fagyit enni, meg hideget inni, mert árt a babának. Aztán meglátja, hogy simogatom a kutyámat, aki oltva van és kéthetente fürdetve, hogy el kell altatni a kutyát, mert tele van baktériummal a szőre és árt a babának (a kutyám kb tisztább, mint ő maga). Aztán közli, hogy szülés után nem szabad zuhanyozni, se fogat mosni egy hónapig mert árt a tejtermelésnek. Mindezt úgy, hogy a férje ott dohányzik mellette...
12/12 anonim válasza:
Utolsó:
Nem tudom, milyen ország, de ha ez az átlag értelmi szint, mint a példád...)
(Természetesen nem rád értem, hanem akiről írtál. Én is eléggé paráztam terhesség alatt, de ésszel...)
Amúgy én napi 2-3 liter folyadékot ittam, de az orvos ezt is keveselte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!