Miért csinálják ezt egyes kismamák?
Figyelt kérdés
Nem értem azokat a kismamákat, akik bagóznak. Nincsenek tekintettel a babájukra? Van egy ismerősöm, aki szintén babát vár, és már volt több vetélése, még is dohányzik. Hogyan tudnám vele megértetni, hogy ez árt neki is, és a babának is?2010. ápr. 22. 11:30
1/9 anonim válasza:
Ha ő nem éri fel ép ésszel, hogy mit csinál, hidd el, Te sem fogod tudni vele megértetni. Talán ha látná azokat a pirinyó kisbabákat az inkubátos alatt, akik anyukája végigpöfékelte a kilenc hónapot, talán akkor megmozdulna benne valami. De addig?
2/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha egy kismama cigizik, csak ne a közelemben tegye! Ha őt nem érdekli a baba egészsége, te sem tudsz mit tenni. Én nem dohányzom és a családom is tudja, ha valaki rá akar gyújtani, akkor kimegy a friss levegőre. üdv 33 hetes.
3/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, ha egy kismama dohányzik, de nem lehetne itt értekmes kérdéseket feltenni??!! Ha itt egy lavinát indítasz el, okosabb leszel a válaszoktól?
4/9 anonim válasza:
Én meg az ilyen kérdés írókat nem értem. Szinte mindennap felír valaki egy ilyen kérdést ami teljesen felesleges és fogja a helyet AZ ÉRTELMESEBB kérdésektől. Mindenki magáért felel, sőt ő dönti el akárhogy is siránkoznak mások. EGY NEM DOHÁNYZÓ 16 HETES KISMAMA AKI MÁR UNJA HOGY B...SZOGATJÁK EGYMÁST TÖK FELESLEGESEN!!!!!!!!!!!!!
5/9 anonim válasza:
Utolsónak tök igza va.
Ne aggódj, nem hülye az a kismama, tudja, hogy milyen következményekkel járhat a dohányzása.
Ha a saját gyerekére nincs tekintettel, akkor gondolod, hogy majd a te bármilyen szövegedtől meghatódik???
Nem kér a tanácsaidból, hidd el, és valljuk be, nincs is közöd hozzá...
6/9 anonim válasza:
Nekem is van sajna egy ismerősöm, most már 37 hetes és végig dohányozta a terhességét. Tudod én azt gondolom róla hogy nem anyának való, mert aki ezt nem éri fel épp ésszel az ne szüljön gyereket, akár mennyire jó ember is, ez gusztustalan. Az ilyen nem anya, hanem egy hülye...
7/9 anonim válasza:
Én sem dohányzom. Tehát terhesség alatt sem tettem ezt, 3 gyerekem van. DE: teljes mértékben elítélem, és maximálisan igazad van! Csak ezt ne hangoztasd, mert még az a hülye, aki így gondolja... most is van egy ismerősöm, aki a harmadik gyerekét várja, megint dohányzik, olyan büszkén megy végig az utcán a gömbölyödő pocakjával. Még a férje sem szól rá, hogy nem kellene... így engem sem érdekel. De azt tudom, hogy úton-útfélen beszólnak neki az ismerősei, hogy miért nem tudja megállni?
8/9 anonim válasza:
és te ezen mit rágod magad??nem a te dolgot.foglalkozz a saját dolgaiddal,gondolom van mivel.én meg az ilyeneket nem értem akiket mások miatt esz az ideg.
9/9 A kérdező kommentje:
Érdekel az ismerősöm sorsa, mert nagyon jóban vagyunk. Akinek meg nem tetszik a kérdés lapozzon tovább. Nem kötelező válaszolni. Tudtommal erről szól ez az egész, hogy kérdezzünk.
2010. ápr. 22. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!